Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Search
Southern Norway Grimstad

Grimstad Gjestehavn

  • Smith Petersens gate 16, Grimstad
  •  /  km From You
Overview

Tidligere kåret til årets gjestehavn

Sentralt i Grimstad havn, samlet rundt den gamle Dampskipsbrygga, ligger gjestehavna. Stemningen på bryggene er så trivelig at folk i byen gjerne kommer ruslende for å kikke på båter, spise på Ibsen bryggecafé og slå av en prat.

Fra gjestehavna er det "5 minutter til alt" – butikker, restauranter, kaffebarer, kino, bibliotek og turistkontor. Bor du i gjestehavna og har betalt havneavgift, kan du leie sykkel til halv pris på turistkontoret.

Gjestehavna i Grimstad er blant landets beste, havneverter står klare på bryggekanten for å ta imot og hjelpe båten din til rette. Havnevertene har stor fokus på service og sikkerhet. Det legges også stor vekt på å ivareta et hyggelig, rent og pent miljø og havna er sertifisert med Blått Flagg. Det handikapvennlige serviceanleget inneholder dusjer, toaletter, stellerom, vaskemaskiner og tørketromler. Gratis trådløst internett for alle båtgjester.

Farleden inn til Grimstad er godt merket. Gjestehavnen ligger åpent til midt i Grimstad havnebasseng med 100-120 gjesteplasser.

Tømming av septik for båt: Terje Vigen brygge

Sesong: 1. juni - 31. august

Havnevertenes vakttelefon: +47 480 39 828

Administrasjon: Rådhuset, Arendalsveien 23, 4878 Grimstad, tlf. +47 37 25 01 69


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor

Opening hours

1. jun 2018 – 31. aug 2018:
Daily: 24 hours
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad