Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Search
Southern Norway Grimstad

Stamina Grimstad

  • Storgaten 90, Grimstad
  • +47 37042233
  •  /  km From You
Overview

Stamina Grimstad har utallige treningsmuligheter som vil tilfredsstille de fleste behov.


Hos Stamina kan du trene på egenhånd, med venner, med eller uten ekstra hjelp, eller du kan trene i grupper med instruktør.

Uansett hva du velger så bør du trene variert. Vi har treningsveiledere som vil hjelpe deg å sette opp et treningsprogram med de treningsformene som passer deg, og som sikrer deg variasjon, treningsfremgang og motivasjon.

Er du ny på Stamina og er usikker på hva du bør trene? Eller, er du allerede medlem og ønsker mer variasjon? Sett opp en avtale med en av våre treningsveiledere, de vil kunne hjelpe deg. Gjennom treningsveiledning vil våre treningsveiledere informere om og presentere de ulike treningsproduktene hos oss og gi deg tilbakemeldinger og tips underveis. Vårt mål er at du skal finne treningsaktiviteter som passer for deg, slik at du får best mulig utbytte av treningen.

Stamina er en nasjonal kjede bestående av treningssentre og offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste. Vi gir et profesjonelt og faglig solid tilbud innen trening, bedriftshelse, fysioterapi og ernæring. Med i alt 53 treningssentre, 40 egne kontorer med bedriftshelsetjeneste, 1.700 ansatte og over 70.000 medlemmer bidrar vi til å gjøre Norge friskere.


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
Click to activate
Grimstad, Norway
The latitude and longitude
58° 20' 45" N / 8° 34' 50" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad