Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder GRIMSTAD

Sykling i Grimstad

  • Jernbanebrygga 1, Grimstad
  • +47 37250168
  •  /  km From You
Overview

Grimstad ønsker sykkelturister spesielt velkommen. Kommunen er Syklist Velkommen destinasjon, med sykkelturforslag, serverings- og overnattingssteder kvalitetssikret gjennom "Sykkelturisme i Norge". Grimstad er en sykkelby, og det jobbes kontinuerlig for å bedre infrastruktur og øke sykkelbruken i kommunen.

Mulighetene for sykkelturer er varierte og landskapet er vennlig å sykle i. Grimstad er ett ypperlig utgangspunkt for dagsturer, bruk sykkelen for å nå våre ulike attraksjoner, her er alt lagt tilrette for en herlig sykkelferie. Grimstad er også ypperlig for basesykling, og du kan oppleve både sjø og hei fra sykkelsetet. Nasjonal sykkelrute 1, Sørlandsruta, går gjennom Grimstad.

På turistkontoret kan du leie sykler for turer på egen hånd. Ta med deg brosjyren "På sykkel i Grimstad" når du leier sykkel av oss, i den har vi samlet flere flotte turer for å gjøre det enklere for dere å finne frem. "Thor og Dag Ottos Sykkelløyper" er noen av turene du vil finne i denne brosjyren, dette er favorittløypene til Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen. Grimstad har et aktivt sykkelmiljø, og vi er ekstra stolte over at to av Norges mest profilerte syklister kommer fra byen vår. Plassen foran turistkontoret heter Thor Hushovds plass, og i monteret her kan du se på Hushovd og Lauritzens sykler, og trøyer.

Turistkontoret er en "Syklist Velkommen" bedrift, det vil si at vi legger til rette med god informasjon om rutevalg og attraksjoner for dere som sykkelturister. I Grimstad gjelder "Syklist Velkommen" konseptet også for utvalgte overnattingssteder, som Strand Hotel Fevik, Scandic Hotel Grimstad, Café Ibsen og Marivold camping som alle ønsker syklister spesielt velkommen til seg.

 


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad