Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Grimstad

Terje Vigen - for grupper

  • Grimstad Turistkontor, Jernbanebrygga 1, Grimstad
  • +47 37250168
  •  /  km From You
Overview

Diktet «Terje Vigen» er for mange et kjent og kjært dikt. Det episke diktet bygger på historier fra Sørlandet under napoleonskrigene og kornblokaden fra 1808 til 1811. Diktet skildrer den personlige tragedien til Terje Vigen og hvordan han endelig finner fred. «Terje Vigen» ble skrevet av Henrik Ibsen i 1861. I årets nyhet i gruppeprogrammet har vi latt oss inspirere av diktet og dets historiske kontekst.

Om programmet:

Vi hjelper deg å skreddersy spennende «Terje Vigen»-opplevelser. Gruppen kan være med på alt fra heldagsopplevelse med seiltur i Terje Vigens rike med egen «Terje Vigen-matpakke» om bord, til kortere opplegg med spesialomvisning på sjøfartsmuseet med fokus på napoleonskrigene, losyrket og sjømannsyrket på tidlig 1800-tall. Vi byr på muligheten for opplesning av Ibsens sterke dikt, «Terje Vigens fish’n chips-burger» og «Terje Vigen quiz». Velkommen til unike opplevelser med kvalitet i høysetet!

Valgmuligheter:

1. Spesialomvisning på Sjøfartsmuseet i Aust-Agder: Gjennom utvalgte museumsgjenstander og strofer fra diktet forteller vi historier om sjøfart i krig og ufred, livet i «prisonen» og om livet som los 

2. Seiltur med Skonnerten Solrik i Terje Vigens rike: En flott tur i Grimstads vakre skjærgård

3. Terje Vigen-matpakke: Spennende turmat satt sammen med inspirasjon fra diktet

4. Opplesning av diktet Terje Vigen i sin helhet

5. Terje Vigens fish’n chips-burger: Spesialutviklet for våre grupper. Nytes i lune omgivelser på Café Galleri i Grimstad

6. Terje Vigen quiz: Test dine kunnskaper!

Priser:

Kontakt Grimstad Turistkontor

Betingelser:

Minimum 10 personer. Bestilles hos Grimstad Turistkontor. Spesifikke opplysninger om pris, kontaktpersoner, oppmøte og annen praktisk info fremkommer i bookingskjema.


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad