Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder GRIMSTAD

Workation på Strand Hotel Fevik

  • Nedre Hausland 80, Grimstad
  • +47 37250000
  •  /  km From You
Overview

Workation på Sørlandets deiligste "hjemmekontor"!

Å ta hjemmekontoret borte i noen dager, gir både arbeidsro og nye impulser. En ren vinn–vinn, altså. I hvert fall når du kan skue utover havet fra deilige Strand Hotel Fevik.

Hvis du virkelig ønsker arbeidsro, er ingenting bedre enn å komme seg vekk, på "workation".

Strand Hotel Fevik ligger mellom Grimstad og Arendal er noe så sjeldent som et norsk, klassisk badehotell. Med stilren funkisarkitektur og stolt historie helt tilbake til 1930-tallet, uforstyrret utsikt mot Skagerrak, og gangsti rett ned til en sandstrand.

Mellom arbeidsøktene kan du utforske turområder i nærområdet, som Storesand og Hasseltangen.

Restauranten
Hotellet tilbereder maten på en måte som beholder råvarenes egenart, hvor ingrediensenes individuelle smaker og konsistenser fremheves uten å tildekkes. Og menyene følger årstidene. Råvarene utnyttes i sesong, når de har best smak og kvalitet, og håndteres og tilberedes på en måte som tar vare på verdifulle næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Omgivelsene gjør også et måltid til noe spesielt. Restaurant Neptun er utformet som en klassisk ballsal. Med et tak like vakkert som en sørlandsk stjernehimmel og vinterhage løfter Neptun opplevelsen av en feiring eller et enkelt måltid. Her kan du nyte maten tett på havet, med en utsikt som er like magisk året rundt.

Favoritthotellet til Roald Dahl
Ifølge datteren Ophelia satt forfatteren og skrev et par timer hver morgen, med blyant på sitt faste rom 306. Men først og fremst reiste forfatteren av «Charlie og sjokoladefabrikken» og «Heksene» hit på ferie. Han gikk på stranda, tok med familien på båtturer, og reiste til Arendal eller Grimstad for å kjøpe reker på brygga.

Hotellet er en del av Classic Norway Hotels.


  • Last Updated:
  • Source: Grimstad Turistkontor
Green Travel
The Workation på Strand Hotel Fevik has obtained certification for their environmental efforts by:
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages