Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Aquarama 2018: AquaLama, NM i vannsklie og tidenes poolparty

Aqualama i Aquarama i Kristiansand
Aqualama i Aquarama i Kristiansand.
Photo: Aquarama
Ad

2018 har bydd på mye spennende i Aquarama i Barnas By Kristiansand. De har feiret femårsjubileum, arrangert NM i vannsklie, lansert sin egen maskot. Fremover skjer det enda flere spennende ting, det blir en aktiv sommerferie i AQ Bad og under Palmesus blir Aquarama gjort om til et stort poolparty. 

AquaLama

I vår ble Aquarama sin nye maskot, AquaLama, lansert. Gjennom en animasjonsfilm og egen sang blir vi kjent med den nye maskoten som er «snill, litt rampete og veldig glad i å bade».  Sangen finnes nå på Spotify og musikkvideo kommer snart. Sangen spilles i badet hver gang AquaLama kommer for å hilse på barna. «Vi har en lama på Aquarama. Han koser seg i badet med alle barna» lyder refrenget i sangen om den badeglade lamaen. I sommerferien kommer AquaLama for å hilse på alle barna hver dag klokken 12.00 og 15.00. Ellers hender det han kommer på besøk i helgene. 

Her kan du se når AquaLama besøkte Aquarama for første gang:

Møt AquaLama

Jubileum

Våren 2013 åpnet Aquarama dørene for første gang og i mars 2018 ble femårsjubileet feiret. Under jubileumshelgen ble det servert en fem meter lang bursdagskake, finalen i Aquarama sin kunstplan ble avduket og vi fikk møte AquaLama for første gang. I tillegg var det underholdning for små og store både i badet og i vestibylen. I jubileumshelgen arrangerte Aquarama, sammen med Barnefilmfestivalen, badekino. Det ble vist film på storskjerm i badet og gjestene fikk en kinoopplevelse utenom det vanlige, flytende på baderinger.

Mascot Aqualama, Aquarama Kristiansand

AquaYoung sommerbånd

Med AquaYoung sommerbånd kan barn mellom 11 og 15 år bade så mye de vil i sommerferien for kun 499,-. I tillegg til inngang til AQ Bad får du med AquaYoung sommerbånd gode fordeler i serveringen. Dette er et supert sommertilbud for aktive og badeglade barn i Kristiansand. 

Se en oversikt over andre aktiviteter som finner sted i AQ Bad i sommer.

Kids at Aquarama in Kristiansand, Southern Norway

Aqua Young sommerbånd

NM i vannsklie

I april ble NM i vannsklie arrangert, for første gang i Aquarama. De har tidligere år arrangert kvalifisering, men i år fikk de også arrangere den store finalen. Konkurransen går altså ut på å være kjappest i vannsklia og etter kvalifiseringsrunder rundt om i hele Norge stilte 14 kvinner og 14 menn til start. I 2018 var det Joachim Flesjå som kunne hentet hjem gullet for NM i vannsklie.

Ombygging

Januar 2018 ble AQ Trening til SATS Aquarama. Sats har dermed overtatt driften for treningssenteret og driver nå et fantastisk flott treningssenter over to etasjer med byens beste utsikt. Endringene i spa og velvære avdelingen innebærer at du som gjest i dag, gjennom badet, har tilgang til AQ Spa til en rimeligere inngangsbillett enn før. Spaet består av badstuer, dusjer, fotbad og varmtvannsbasseng i egen avdeling. Dersom du ønsker spabehandlinger kan du bestille dette hos AQ Velvære i deres egen resepsjon i 2. etasje eller på nett.

Spa Aquarama, Kristiansand

Arrangerer poolparty for Palmesus

I forbindelse med Palmesus sitt tiårsjubileum vil Aquarama bli gjort om til et stort poolparty for festivalgjestene samme helgen som strandfesten arrangeres. Fredag og lørdag denne helgen vil badet være stengt for allmennheten og du må ha billett til Palmesus for å få tilgang til badet. Det vil bli satt opp scene, barer og lounger inne i badeanlegget og den nederlandske DJ-en Don Diablo står for underholdningen.

Pool party at Aquarama, Palmesus festival

Sommer i Aquarama

Aquarama åpnet på Bystranda i Kristiansand 22. mars 2013 og feiret 5 års-dagen samme dato 2018.

Bli med på skattejakt i badet hver dag i sommerferien klokken 13.00 og 16.00.

I hele sommerferien kommer AquaLama på besøk i badet hver dag klokken 12.00 og 15.00. Hør sangen om AquaLama på Spotify.

Aquarama Bad er stengt for allmennheten fredag 6. og lørdag 7. juli 2018 grunnet poolparty under Palmesus.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad