Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Crowd watching pirate show in Abra Havn Little pirate waving at pirate boat in Dyreparken Kristiansand
Credits
Abra Havn.
Photo: Lisbeth Finsådal©Visit Sørlandet
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Høst i Kristiansand med barn

Barnas By Kristiansand er familiens favoritt - også om høsten.  Dyreparken er åpen hele året og har utvidet tilbud i høstferien. Kombiner det med et spennende opphold på sjørøverhotellet Abra Havn. Du kan boltre deg i badelandet Aquarama, oppleve Barnas Kunstmuseum og lære historie på Kristiansand Museum eller Odderøya Museumshavn. 

Arrangementer i høstferien 2017

Anbefalt overnatting i høstferien

Overnatting på Scandic Kristiansand Bystranda
Overnatt på Sørlandets nyeste hotell, med beliggenhet på Bystranda i Kristiansand, midt i byen og 10 minutter fra Dyreparken. Her ligger alt til rette for en flott høstferie. Hotellets gjester nyter godt av gratis trening i Aquarama treningssenter, og gratis inngang i Aquarama SPA. Scandic Kristiansand Bystrandas beste priser finner du på hjemmesiden.

Scandic Sørlandet, rett ved Dyreparken
Scandic Sørlandet bor du i gangavstand til Dyreparken. Det er en herlig frokostbuffet, lekerom og gratis parkering. Et av landets største kjøpesentre, Sørlandssenteret ligger rett ved siden.

Kristiansand Feriesenter
Kristiansand Feriesenter er en av Norges beste campingplasser. I høstferien er det et begrenset antall hytter tilgjengelig for leie på denne 5-stjernes campingplassen. Feriesenteret ligger 10 minutter fra Dyreparken og 15 minutter fra Kristiansand sentrum.

Hamre Familiecampings høstkampanje
Bo hos Hamre Familiecamping i Kristiansand i høstferien din (mandag-fredag), og få en gratis overnatting i valgfri hytte. På Hamre Familiecamping har du tilgang til den 3 km lange sandstranda med flotte turstier Det er kun 5 minutter til Dyreparken, og 15-20 minutter til Kristiansand Sentrum med bil. De har også gode tilbud på langweekend, se nettsiden for mer info.

Høstferie i Abra Havn og Dyreparken
Det sjørøvergaranti i Abra Havn. Høstferietilbudet i Abra Havn inkluderer opptrinn med sjørøvere og 2/3 dagers kombibillett til Dyreparken og Badelandet.

Dyreparken Hotell
Dyreparken Hotell ligger rett ved hovedinngangen til Dyreparken. Nærmere landets mest populære familieattraksjon kommer du ikke! De beste prisene og gode pakketilbud finner du på Dyreparkens nettsider. PS: Barn under 13 år: Kr 100 per natt per barn.

Aquarama badeland i Kristiansand sentrum
Hos Aquarama er det "skattejakt" hver dag kl. 13 og kl. 17 i hele høstferien, går du 2 dager får du også dag 2 til halv pris. Test ut AQ Surf med instruktør til kun kr. 199,-. Det er også drop-in pris kr. 100,- på AQ trening hele høstferien.

Høstferie i tretoppene! 
Høyt & Lavt Klatrepark i Kristiansand har åpent hver dag hele høstferien 30.sept - 8.okt, kl. 10:00-15:30. Opplev høstskogen på nært hold høyt over bakken og seilende på lange zip-liner.

Når er høstferien 2017?

Uke 40: 2.– 6. okt. 2017
Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Oslo, Oppland, Vest-Agder, Vestfold, Østfold, Finnmark, Nordland og Troms.

Uke 41: 9.–13. okt 2017
Hedmark, Hordaland, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Rogaland, Sogn og Fjordane, Sør-Trøndelag og Telemark.

Aktive opplevelser på Evje

Aktivitetsbygda Evje ligger 1 times kjøring fra Kristiansand. Her kan du oppleve Mineralparken, Klatreskogen og aktivitetssenteret Troll Aktiv.

Aktiv høstferie hos Troll Aktiv
Troll Aktiv på Evje har høstpakker som garanterer deg en aktiv høstferie. Familiepakker på aktiviteter, alle betaler ungdoms pris i høstferien og gode tilbud på overnatting..

Bo i Mineralparken i Evje
Hos Mineralparken kan du overnatte i lafteshuset eller en lavvo, se steinsamlingen og oppleve Klatreskogen. Mineralparken er åpen onsdag - søndag uke 40 og fredag - søndag uke 41. Kontakt Mineralparken for en steingal opplevelse!

Kulturhøst i Kristiansand

Kristiansand er et flott sted å være om høsten også. Du finner mange opplevelser og attraksjoner innendørs og i naturen. Få med deg konserter og teater, utstillinger, god mat eller kanskje et besøk på spa?

Konserter og festivaler i Kristiansand

Se hva som skjer

Utstillinger i Kristiansand

Flere tips til opplevelser i Kristiansand

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad