Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Little pirate waving at pirate boat in Dyreparken Kristiansand
Abra Havn.
Photo: Lisbeth Finsådal©Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Høstferie i Kristiansand - Barnas by

Dyreparken og badelandet har full aktivitet i høstferien (uke 40 og 41), i tillegg er det aktiviteter på museer, badelandet Aquarama, Vitensenteret Kristiansand og i Kilden.

Dyreparken i høstferien

Besøk Dyreparken og Badelandet i høstferien (både uke 40 og 41)! Du kan blant annet oppleve med flere dyrepresentasjoner, tokt med sjørøverskute, Bli med Klatremus på guidet tur gjennom Hakkebakkeskogen Filmstudio, JungelBob og tømmerrenna Nilen for å nevne noe. Se hele programmet her.

Bo i Dyreparken

I Abra Havn og på Dyreparken Hotell kan du bo midt i opplevelsene! Se høstferietilbud her.

Scandic Sørlandet

I Sørlandsparken, rett ved Dyreparken og Sørlandssenteret, ligger Scandic Sørlandet. Perfekt for barnefamilier som vil i Dyreparken, og det er også kort vei til kristiansand sentrum med buss. Se høstferietilbud her.

Åros Feriesenter i Søgne

Åros Feriesenter har helårsåpent og ligger kun 20 min. fra Dyreparken. De har hytter med dusj/wc og 4 sengeplasser for kr. 750,- pr. natt inkludert strøm og wifi. Book her.

Kristiansand Feriesenter

På Dvergsnestangen finner du et familievennlig - 5 stjerners - feriesenter plassert midt i Kristiansandsskjærgården. Book her.

Bo på Bystranda

Med hotellets beliggenhet på Bystranda og midt i byen har man alt man trenger. Scandic Kristiansand Bystranda ligger også vegg i vegg med Aquarama og er 13 minutter unna Dyreparken. Sjekk ut hjemmesidene for best mulig pris i høstferien.

Kilden Teater- og Konserthus

Kilden i Kristiansand har premiere på «Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter» av Knut Nærum i høstferien (4/10). Det er også mange andre spennende arrangementer for voksne og barn.

Aquarama

I høstferien (uke 40) inviterer Aquarama til masse moro og gøyale aktiviteter for både barn og voksen! Hver dag i ferien blir det jakten på den forsvunne diamant, du kan møte maskoten AquaLama og nyte HøstSpa. Les mer her.

Sørlandets Kunstmuseum

På SKMU i Kristiansand er det guidede omvisninger i utstillingene, ArtTalks og mange andre arrangementer. Se full oversikt her.

Arrangementer for barn i Kristiansand

Ut på tur i Kristiansand

Kulturhøst i Kristiansand

Kristiansand er et flott sted å være om høsten også. Du finner mange opplevelser og attraksjoner innendørs og i naturen. Få med deg konserter og teater, utstillinger, god mat eller kanskje et besøk på spa?

Konserter og festivaler i Kristiansand

Se hva som skjer

Utstillinger i Kristiansand

Høst i Kristiansand med barn

Barnas By Kristiansand er familiens favoritt - også om høsten.  Dyreparken er åpen hele året og har utvidet tilbud i høstferien. Kombiner det med et spennende opphold på sjørøverhotellet Abra Havn. Du kan boltre deg i badelandet Aquarama, oppleve Barnas Kunstmuseum og lære historie på Kristiansand Museum eller Odderøya Museumshavn. 

Flere tips til opplevelser i Kristiansand

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad