Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Girl jumping at Odderøya Kristiansand Spring flowers and Kristiansand fortress
Credits
Odderoya, Kristiansand.
Photo: Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Bypåske i Barnas By Kristiansand

Påska er tid for familiehygge og koselige aktiviteter. Ta familien med til Kristiansand i påska og boltre dere med besøk i Dyreparken, turer i Badelandet og Aquarama, restaurantbesøk og hyggelige aktiviteter. 
Pirate sleeping on bench in Abra Havn
Abra Havn
Dyreparken
Happy child in a certified child friendly restaurant in Kristiansand
Barnevennlige spisesteder i Kristiansand
Hotel Norge, Visit Sørlandet
Kristiansand
Familietur
Adam Read (c) Visit Sørlandet
Child at the children's arts museum Kristiansand
Gøy på museum
Heidi Sørvig, Visit Sørlandet

Påskeferie i Dyreparken

I Dyreparken er det moro hele året, men i påska åpner Sjørøverhotellet Abra Havn for sesongen. Her blir det sjørøverfest (med sjørøvergaranti) hver eneste dag og du kan bo i sjørøverkåker i mange ulike størrelser. I tillegg åpner Badelandet (innendørs) i palmehelgen og Dyreparken har et utvidet aktivitetstilbud.

Dyreparken Hotell

Overnatting på Dyreparken Hotel i påska. Nærmere Dyreparken kommer du ikke. «Noas Ark» ligger rett ved hovedinngangen til Dyreparken. Herfra er det også lett å ta buss til Sørlandssenteret og Kristiansand sentrum. Du får rabatt på billetter til begge parker ved kjøp av pakketilbud. Overnatting og billetter til Dyreparken kjøper du på dyreparken.no.

Thon Hotel Sørlandet

Thon Hotel Sørlandet er et stort familiehotell i gangavstand til både Kristiansand Dyrepark og ett av Norges største kjøpesentre, Sørlandssenteret. Fra 7. april til og med 17. april 2017 er det gode priser: Dobbeltrom kr. 950,- (2 voksne), barn 3-12 år bor gratis. Prisen gjelder for familierom - inntil 3 barn. Enkeltromstillegg kr. 300,-. Bookingkode "Påske".

Bypåske i Kristiansand

Scandic Bystranda Kristiansand bor du rett ved Bystranda og strandpromenaden i Kristiansand, med kort avstand til alle byens tilbud. Hotellet ligger vegg i vegg med Aquarama Bad, som du får reduserte priser på inngang i, og 10 minutter fra Dyreparken. Gode priser fra 7/4 til 23/4. Book online og bruk bookingkode: Easter.

Ad

Aktiviteter og attraksjoner i påskeferien

Dyreparken har sesongåpning av Badelandet i påsken og mange av museene har aktiviteter for barna.

Se oversikt over alle arrangementer i event kalenderen for Kristiansand.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad