Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Bølgen & Moi Fiskebrygga Kristiansand Bølgen & Moi Fiskebrygga Kristiansand
Credits
Fiskebrygga Kristiansand restaurant.
Photo: Lisbeth Finsådal (c) Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Helgetur til Kristiansand

Reis til Kristiansand for en weekend med kulturopplevelser, nye impulser og spennende aktiviteter. Ta en romantisk weekendferie i Kristiansand med aktiviteter som konserter, teater eller kunstutstillinger.

Tips til arrangementer

Teater eller opera på Kilden eller konsert på en av Kristiansands konsertscener. Her er noe av det som skjer i helgene fremover. Full oversikt finner du i eventkalenderen til Kristiansand.

Weekend i Kristiansand

Spis på Fiskebrygga eller en av de andre restaurantene i Kristiansand før du tar turen til Kilden Teater og Konserthus for teater eller konsert. Etterpå kan du besøke mange koselige barer før overnatting (alltid i gåavstand i kompakte Kristiansand sentrum) på hotell.

Shopping i Kristiansand

I Kristiansand sentrum, Markensgate i Kvadraturen, finner du mange små og store butikker. Besøk noen av de sjarmerende sidegatene; Skippergata inneholder spesialbutikker, cafeer, museer og gallerier.

Opplev skjærgården

Ta rutebåten eller rib til Ny-Hellesund i Søgne der du kan spise middag i idylliske omgivelser på Verftet. Om sommeren er det flere sightseeingbåter som tar deg på øyhopping eller på tur til Lillesand.

Spa og trening

Hos Aquarama Spa, Sørlandets største og mest innholdsrike spa-senter, er det Hamam og alt annet du kan tenke deg av deilige behandlinger. I Kristiansand ligger forholdene til rette for både innendørs og utendørs trening og det mange ulike sportsarrangement for deg som liker og konkurrere.

Tips til gode weekend aktiviteter i Kristiansand

Weekend i Kristiansand

Weekend i Kristiansand
Palmesus 2016: Aftermovie

Palmesus
Haubitz Hall Salongen - Hanne Kolstø

Haubitz Hall Salongen

Kunstutstillinger i Kristiansand

Besøk Sørlandets Kunstmuseum eller Kristiansand Kunsthall.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad