Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Avlyst: Valentourettes speller Jokke @ Kick

Overview

Valentourettes fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert.

Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to. Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med lang fartstid og solid erfaring med materialet.

Tarjei Foshaug har vært vokalist siden 2006, og leverer Joachims sanger med ekte innlevelse, og har markert seg som en drivende frontfigur. I 2018 passerte Valentourettes 500 konserter. Bandet har spilt for fulle hus fra Longyearbyen til Flekkefjord til stormende jubel og stor glede, både for de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss og den oppvoksende slekt som har måtte nøye seg med platene. Da Torshovteatret skulle sette opp musikalen Verdiløse Menn av Christopher Nielsen, basert på broder Joachims tekster, var det naturlig å hyre Valentourettes (minus Tarjei) som teaterorkester. Stykket var umiddelbart en stor suksess og ble etter en periode på lille Torshovteatret satt opp på selveste hovedscenen på Nationaltheateret, der det så langt gikk frem til siste forestilling høsten 2018. Så til bandets viktigste medlem nemlig PUBLIKUM.

Få andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum. De synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk at de noen ganger smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede. Denne kvartetten fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert. Fulle hus og stormende jubel følger hvor enn de spiller landet over og at øl-krana går varm synes ikke å plage konsertarrangører nevneverdig heller.

Les mer om Valentourettes på deres hjemmeside og facebookside.
Lytt i Spotify og TIDAL.

Aldersgrense 18 år
Konsertstart : 22:00
Dørene åpner : 20:00
Servering : Øl / Vin
Bevegelseshemmede : Nei
Ledsager: Gratis uten billett
Parkeringsmuligheter : Nei
Adkomst : Samtlige busser går innom sentrum av Kristiansand

Arrangør: Imperiet AS

  • Last Updated: 24.03.2023
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 15. desember 2023 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Avlyst: Valentourettes speller Jokke @ Kick
Your Recently Viewed Pages