Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Bukkene Bruse lager rumpebrann

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 19. september 2019 - 20. september 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Riksteatret besøker Kilden Teater- og Konserthus med en ny forestilling om de tre Bukkene Bruse. Denne gangen setter de fyr på rumpa til trollet.

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?

En av Riksteatrets største suksesser de seneste årene er Bukkene Bruse på Badeland – basert på Bjørn F. Rørvik og Gro Moursunds enormt populære barnebok. Nå kommer oppfølgeren, basert på andre bok i serien, Bukkene Bruse vender tilbake.

Tripp, trapp! Tripp, trapp! Dette blir en forestilling som alle kan se. Og alle – kanskje bortsett fra trollet – har god grunn til å glede seg!

Forestillingen passer for barn fra 3 år. Forestillingslengde: 45 minutter (ingen pause).

På scenen
Janne Starup Bønes, Madeleine Barosen Herholdt, Jørn Morstad, Håkon Thorstensen Nielsen, Marte Stolp og Erlend Rødal Vikhagen.
Team
Regissør: Ivar Emil Tindberg. Scenograf: Gjermund Andresen. Kostymedesigner, Dukkedesigner: Ingrid Nylander. Lyddesigner, Komponist: Peter Baden. Lysdesigner: Martin Myrvold. Produsent: Rebecca Mathisen
Produsert av Riksteatret

  • Last Updated: 05.04.2019
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

to. 19. september 2019 18:00 18:45

fr. 20. september 2019 18:00 18:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bukkene Bruse lager rumpebrann
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad