Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Duggfrisk: Mat- og drikkefestival i Kristiansand

Overview

Duggfrisk - Mat og drikkefestival i Kristiansand.

Lørdag 18. august 2018 inntar Sørlandets mest velsmakende festival Gravane i Kristiansand. Det kommer haugevis av spennende norske bryggerier, samt flere mat- og drikkeleverandører som gleder seg til å tirre alle sanser.

Duggfrisk er navnet på en mat- og drikkefestival, lokalisert i smellvakre Gravane midt i Kristiansand sentrum. Denne lørdagen vil de fremste leverandørene av kvalitetsråvarer innen mat og drikke samles. Festivalen er en videreføring av den svært populære «Kristiansand Ølfestival», som tidligere fant sted på Odderøya.

De beste mikrobryggeriene som landet har å by på vil være tilstede, og Duggfrisk ønsker å kombinere uforglemmelige smaksopplevelser med konserter og et yrende liv nede ved vannkanten. Fredagen vil i all hovedsak ha fokus på Norges deiligste afterwork, der bedrifter kan reservere bord for ansatte og kunder, men det er selvfølgelig også mulig for private grupper å reservere.

  • Last Updated: 27.06.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør 18. august 2018 12:00 23:00

See All
Duggfrisk: Mat- og drikkefestival i Kristiansand
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad