Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

ECHO FLUX | Kilden Teater og Konserthus

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 25. september 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Carte Blanche presenterer: ECHO FLUX - En dobbeltforestilling som fokuserer på relasjoner mellom dans og musikk.

Echo Flux er Annabelle Bonnèry sin første programmering som teatersjef for Carte Blanche og er en dobbeltforestilling som fokuserer på relasjoner mellom dans og musikk.

Forestillingen byr på to spennende møter mellom en koreograf og en komponist som aldri har jobbet sammen før, og som blir utfordret i sin tilnærming til de to kunstfeltene og hvordan dette påvirker det å skape en forestilling sammen.

The departed Heart av Alban Richard (FR) og Sebastian Rivas (AR)
Inspirert av boken «Melankoliens Anatomi» av Richard Burton fra 1621 tar forestillingen utgangspunkt i dansernes ulike måter å bruke pusten på for å skape lyd, rytmer og en mekanisk pustende installasjon på scenen.

Koreograf Alban Richard er leder for Det Nasjonale Koreografiske Senteret i Caen i Frankrike. I «the departed Heart» samarbeider han for første gang med komponist Sebastian Rivas som mottok «Sølvløven» under Venezia Biennalen 2018.

Primal av Ayelen Parolin (AR) og Ezra (FR)
Primal søker etter øyeblikket der vi mistet oss selv og er et forsøk på å gjenopprette det som har blitt knust, ødelagt og splittet. Forestillingen utforsker tapt kunnskap om hvordan forfedrene våre levde i symbiose med naturen.

I Primal samarbeider koreograf Ayelen Parolin med den franske beatboxeren Ezra i en forestilling som belyser menneskets historiske forhold til naturen og de tapte kulturene, tradisjonene og ritualene vi ikke lenger har kodene for å forstå.

ECHO FLUX er co-produsert av Festspillene i Bergen 2019. The departed Heart er også co-produsert av Grame, centre national de création musicale.

Varighet 90 minutter med pause.

  • Last Updated: 25.07.2019
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 25. september 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ECHO FLUX | Kilden Teater og Konserthus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad