Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Friluftslivets uke i Kristiansand

  • Kristiansand, Kristiansand S
  • +47 38075000
  • 1. september 2018 - 9. september 2018
  • (9 Upcoming Dates)
Overview

Bli med på Friluftslivets uke, 1. - 9. september.

DNT Sør, Midt-Agder Friluftsråd, FNF-Agder og Kristiansand kommune oppfordrer alle lag og foreninger til å lage aktiviteter og arrangementer under Friluftslivets uke, 1.- 9. september.

- Friluftslivets uke er en perfekt anledning til å synliggjøre lag og foreninger, og få gratis markedsføring både på sosiale medier og lokale aviser, og bli en del av den landsdekkende markeringen. Kristiansand kommune og FNF-Agder vil bidra med å synliggjøre arrangementer i Friluftslivets uke via den landsdekkende aktivitetskalenderen, på sosiale medier og i avis, forteller representanter for DNT Sør, Midt-Agder Friluftsråd og FNF-Agder.

Kristiansand kommune ved folkehelsekoordinator Anette Strandmyr Fidje koordinerende tiltak og aktiviteter knyttet til den nasjonale Friluftslivets uke.
- Vi har så mange fine naturområder i og rundt byen vår, og vil gjennom Friluftslivets uke oppfordre enda flere til å nyte og ta i bruk våre grønne områder, og ikke minst gir det god folkehelse, sier folkehelsekoordinator i By- og samfunnsenheten i Kristiansand kommune.

Samarbeidspartnerne oppfordrer lag og foreninger til å lage aktiviteter og arrangementer, og håper mange vil delta under Friluftslivets uke!

Begynn planleggingen allerede nå! Tips og inspirasjon til aktiviteter og arrangementer finner du på www.norskfriluftsliv.no.

Se også Facebook arrangement for mer info.

  • Last Updated: 06.07.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør 1. september 2018

søn 2. september 2018

man 3. september 2018

tirs 4. september 2018

ons 5. september 2018

tors 6. september 2018

fre 7. september 2018

lør 8. september 2018

søn 9. september 2018

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Friluftslivets uke i Kristiansand
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad