Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Julekonsert med Marte Wulff og Charlotte Qvale i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 11. desember 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kilden Kultur presenterer: Marte Wulff og Charlotte Qvale med band - "Vi feirer jul i Kilden...på et vis".

Marte Wulff fra Kristiansand og Charlotte Qvale fra Mandal er begge artister og låtskrivere med allsidige og aktive kunstneriske karrierer hver for seg. Som vokalister har de hvert sitt særpreg, og sammen har de rendyrket et uttrykk der to vakre stemmer smelter sammen i et originalt og stemningsfullt lydbilde skapt av et glitrende og samspilt band: Trompetist og multimusiker Sjur Miljeteig, gitarist Kjetil Grande, bassist Morten Martens og trommeslager Gunnar Sæter.

Samarbeidet startet med den egenkomponerte norske julesangen Vi feirer jul i 2014, som fikk massiv medieoppmerksomhet. Den har nå over en million strømminger på Spotify og er blitt en juleslager for mange. Låta ble fulgt opp året etter av duoens egen oversettelse av sangen Walking In The Air fra filmen The Snowman. Begge sangene er med på juleplaten "Senk dine hvite vinger" (Universal 2015) som fikk terningkast 5 av Fædrelandsvennens Rune Slyngstad, under overskriften "Moderne og besnærende".
Og moderne er det: Wulff og Qvale med band fremfører en blanding av utradisjonelle tolkninger av tradisjonell julemusikk, egne låter og et par vinterlåter kledd i en ny og egenartet drakt, og har med dette skapt noe ganske unikt innenfor julemusikkens velopptråkkede landskap.

Velkommen til en magisk, stemningsfull og annerledes julekonsert!"

Konserten varer i 90 minutter. 

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

on. 11. desember 2019 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Julekonsert med Marte Wulff og Charlotte Qvale i Kilden
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad