Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Kari Bremnes @ Cafe Generalen

  • Ravnedalen Naturpark, Ravnedalsvn. 34, Kristiansand S
  • +47 38090791
  • 24. august 2018
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Konsert på Cafe Generalen i Ravnedalen, Kristiansand.

Kari Bremnes har takket ja til å besøke Ravnedalen og Café Generalen. Og ikke bare det; Det er selveste avslutningskonserten i sommerprogrammet på caféen!

Idag er Kari Bremnes en av våre aller fremste låtskrivere og sangere, og hun er en formidabel live-artist. Hennes evne til å nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og hun knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum. Og tenk; I sommer kommer hun tilbake til Café Generalen! 
Høsten 2017 slapp hun nytt album, Det Vi Har, og gjorde sin mest omfattende turné noensinne.

Bremnes har skrevet sanger halve livet, vært artist enda lengre og gjennom årene har hun utviklet nærmest en egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever. Om å miste, om å finne. Om storhet og trivialiteter.

“Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etterhvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling,” sier Kari Bremnes.

  • Last Updated: 07.05.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fre 24. august 2018 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kari Bremnes @ Cafe Generalen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad