Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Konsert: Runar Nørsett Trio i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 18. oktober 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Runar Nørsett Trio begynte sitt musikalske samarbeid som trio i 2017. Med utgangspunkt i låtene til pianist, komponist og fastlege Runar Nørsett, skaper de et energisk, melodiøst og unikt lydbilde som hører hjemme i det nordiske jazzlandskapet, sterkt influert av amerikanske jazzpianister.

Runar Nørsett er opprinnelig fra Lyngdal, men bosatt i Kristiansand fra 2001. Her har han vært akkompagnatør, studiomusiker og pianist i utallige sammenhenger, blant annet med Kristiansand Symfoniorkester. I 2004 gav han ut sin første instrumentalplate, Solglør, med egne komposisjoner og improvisasjoner over salmemelodier.

På Solglør medvirker den allsidige bassisten Fredrik Sahlander fra Sollefteå i Sverige, og spiller bass i Runar Nørsett Trio. Fredrik har egne prosjekt som SAH!, Dualistic og LEO (Love Exit Orchestra), er 1.amanuensis i bass på Universitetet i Agder og møter stadig talentfulle musikkstudenter.

Slik som Tobias Øymo Solbakk fra Harstad, trommeslager med master fra UiA. Tobias har mange og ulike jern i ilden, blant annet i band som Dualistic, Vian og In Vain, og han er fast trommeslager i trioen.

Disse tre utgjør en energiske trio på utgivelsen From the ashes, som ble spilt inn i mars 2018, men endelig blir utgitt våren 2019.

Konserten varer i 90 minutter uten pause.

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 18. oktober 2019 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert: Runar Nørsett Trio i Kilden
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad