Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Konsert: Sissels jul i Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 6. desember 2019
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ingen jul uten Sissel Kyrkjebø

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg»
- Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

De siste årene har Sissels Jul vært en stor suksess, og i 2019 legges juleturneen til både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i tidsrommet 17. november – 21. desember.

Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospelperler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!

Varighet 90 minutter uten pause.

Arrangør: Scyscraper Records

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 6. desember 2019 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert: Sissels jul i Kilden
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad