Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Lørdagskilden: Spor av dråper og røde nebb

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 19. oktober 2019
  •  /  13:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En leken og varm konsert-forestilling for barn med musikk og fortelling.

Sarah Camille forteller oss historien om en liten kolibri som prøver å slukke en hel skogbrann med små dråper vann den bærer i sitt nebb. Med slam-poesi, fortelling og musikk snakker vi om store og små ting. Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik; og mye i mellom.

Musikken er en blanding av jazz, brasiliansk, urban, afro-karibisk og folkemusikk. La rytmen lede og bli med på reisen! 

Med Sarah Camille Osmundsen, Jørn Erik Ahlsen (gitar), Lius Baruch (perkusjon), Alejandro Gispert Navarro (bass).

Sarah er poet, sanger og forteller. Hennes poesi er personlig, med et blikk innover og utover mot verden. Hun beveger seg i et uttrykk som forener slam-poesi, fortelling og musikk.Sarah har vokst opp i Oslo, med røtter fra Stavanger og Martinique. De siste årene har hun stått på flere scener i Norge og utlandet. Hun har blandt annet deltatt på festival på Cuba, Havana , vært på Slampoesi-VM i Paris, markert Alf Prøysens 100 års jubileum på Det Norske Teatret og hatt forestillinger i store og små gymsaler på store og små skoler rundt om i Norge.

Jørn Erik Ahlsen (gitar), har en bred bakgrunn, fra jazz og populærmusikk, til kompromissløs kontemporær musikk med en forkjærlighet for musikk fra Midtøsten, Øst- og Vest-Afrika. Jørn Erik er for tiden aktuell med Sarah Camille, Anette Askvik, Aladin Abbas, kÖök og Bladed i tillegg til mindre prosjekter og solo-prosjekter. Les mer på www.jornerik.com

Lius Baruch (perkusjon) er en multiinstrumentalist og låtskriver fra Brasil, som har bodd de siste syv årene i Norge. Han spiller i en rekke band, underviser og produserer. Han har bandet Chakras og har produsert barneprosjektet «O Xenet».

Alejandro Gispert Navarro (bass), fra Cuba. Han studerte klassisk musikk ved «Instituto Superior de Arte». Han spilte jazz og latinsk jazz med Yasek Manzano trio og Rember Duharte & Nautilus. I tillegg har han spilt innen andre typer musikksjangre som «cubansk timba» (Francis del Rio) og R&B (Oggere) mm.

Fra 5 år
Varighet: ca 40 minutter

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 19. oktober 2019 13:00 13:40

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lørdagskilden: Spor av dråper og røde nebb
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad