Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Marcus & Martinus til Odderøya i Kristiansand

Overview

Marcus & Martinus til Odderøya i Kristiansand.

Marcus&Martinus skal ut på sin første Europa-turné, Moments Tour i 2018, og de kommer til Odderøya i Kristiansand 25. august 2018.

Moments Tour har allerede solgt ut konsertarenaer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland - de første ble utsolgt kun i løpet av 10 minutter! 

Konserten på Odderøya lørdag 25. august 2018 blir en milepæl i reisen til Marcus&Martinus. Her skal de spille på en konsertarena hvor stjerner som Kanye West, Alicia Keys, Coldplay og David Bowie tidligere har fått titusenvis av fans til å hyle. Dette blir et av de største showene så langt i den unge karrieren deres.

Det er ingen tvil om at Marcus&Martinus har ekstremt lojale og ivrige fans fra hele Europa – og nå gleder de seg veldig til å spille større konserter rundt om i Norge, blant annet på Odderøya i Kristiansand. 

«Endelig er vi tilbake i Kristiansand! Det er to år siden sist, og vi er veldig glade for at vi får møte fansen vår i sør igjen i 2018», sier Marcus Gunnarsen. 

«Det er alltid bra stemning i Kristiansand! Vi kommer med et nytt show som er fullt av fart og masse energi, som vi håper dere vil like», sier Martinus Gunnarsen.

Support:
Lisa Børud platedebuterte allerede som 5-åring og gjorde stor suksess som artist allerede som barn. Karrieren tok ny fart i forbindelse med Lisas deltagelse i NRKs Stjernekamp sist vinter, der hun sjarmerte hele Norge med en rekke fantastiske sang- og dansenumre. Nå kommer hun til Odderøya med både DJ og dansere!

  • Last Updated: 17.08.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør 25. august 2018 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Marcus & Martinus til Odderøya i Kristiansand
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad