Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Svanesjøen i Kilden Teater og Konserthus

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90581111
  • 1. juni 2019 - 2. juni 2019
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

St Petersburg Ballet Theatre presenterer Svanesjøen i Kilden.

Det internasjonalt anerkjente St Petersburg Ballet Theatre i en trollbindende produksjon av Svanesjøen i Kilden, Kristiansand.

Svanesjøen med Pyotr Ilyich Tchaikovsky's udødelige musikk ble først iscenesatt i St. Petersburg i 1895, og er en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Med sin enestående "ballet blanc", den spektakulære og dramatiske selskapsdansscenen, nydelig musikk og dypt rørende historie, er dette balletten som rager over alle andre. Svanesjøen forteller historien om den unge prinsen Siegfried som blir dypt forelsket i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinne som ble forvandlet til en hvit svane av den onde trollmannen Rothbart. Dette er fortellingen om ekte kjærlighet som erobrer alt.

Grunnlagt i 1994, er St Petersburg Ballet Theatre kjent både for sine vakre Vaganova-trente dansere, men også for sine fantastiske full-lengde produksjoner. Frontet av prima ballerina Irina Kolesnikova reiser selskapet internasjonalt med klassiske mesterverk fra sitt repertoar, inkludert Giselle, Don Quixote, La Bayadere, Romeo og Juliette, Nøtteknekkeren og Tornerose. Det utrolig populære selskapet er så etterspurt at de fremfører over 200 forestillinger hvert år.

Etter utsolgte sesonger i London, Paris, Sydney og Singapore, gjør det globalt anerkjente St Petersburg Ballet Theatre sin debut i Norge med ballettsensasjonen Svanesjøen, som lover publikum en forestilling som vil bli husket for livet. Ikke til å gå glipp av!

"St Petersburg Ballet Theatre is a company to be treasured"
Sunday Telegraph, London

Varighet med pauser: 2t 40 min
Første akt: 1t 10min
Første pause: 20 min
Andre akt: 30 min
Andre pause: 15 min
Tredje akt: 25 min

Forestillingen danses til innspilt musikk.

  • Last Updated: 06.04.2019
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 1. juni 2019 15:00 17:45

lø. 1. juni 2019 19:00 21:45

sø. 2. juni 2019 15:00 17:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Svanesjøen i Kilden Teater og Konserthus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad