Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

VIVID.presents: Astrosaur + Takomaha // Vaktbua

Overview

Konsert på Vaktbua, Odderøya.

Astrosaur er tilbake med nytt album! Den instrumentale trioen fra Oslo ga ut debutalbumet ‘Fade In // Space Out’ til strålende kritikker i 2017. Astrosaur har siden bemerket seg som et hypnotisk liveband, enten på turné i Europa med Leprous i 2017 og Ihsahn i 2018 eller på festivaler som A Colossal Weekend, The Progressive Alliance eller VIVID. a post-rock festival. I 2019 signerte bandet med Pelagic Records (The Ocean, Cult of Luna, Mono) og slipper andrealbumet ‘Obscuroscope’ 27. september. 

Billetter: tikkio.com.

Takomaha fikk for alvor vind i seilene etter en konsert for et stappfullt Revolver under Øya festivalens klubbdag i 2018. De har på kort tid og få konserter høstet lovord om sin blanding av rockens bastardsjangre; kraut, drone og noise. Besetningen henter medlemmer fra blant andre Solstorm, Tremoro Tarantura og Yokii. De slapp i 2018 første smakebit av den etterlengtede fullengdere, innspilt og produsert av Milton von Krogh (Årabrot, Pirate Love), ferdigstilles mot slutten av 2019.

Det er VIVID. a post-rock festival som presenterer Astrosaur og Takomaha på Vaktbua, Odderøya denne kvelden. VIVID. a post_rock festival 2019 arrangeres 20.-21. september på Aladdin i Kristiansand.

  • Last Updated: 09.09.2019
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 25. oktober 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
VIVID.presents: Astrosaur + Takomaha // Vaktbua
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad