Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Abra Havn Sjørøverlandsby

  • +47 97059700
  •  /  km From You
Overview
Details

Overnatting på et av verdens beste familiehoteller. I sjørøverlandsbyen Abra Havn ved Dyreparken vil du aldri være en alminnelig hotellgjest.

I Abra Havn ved Dyreparken bor dere i "ekte" sjørøverkåker. Her kan dere bo i Pelle og Pysas hus, Langemannshus eller Heksa Miriams hus! Selveste Kaptein Sabeltans hus kan dere også få leie, når kapteinen selv ikke bruker den må forstås.

I 2017 og 2018 ble sjørøverhotellet Abra Havn i Dyreparken kåret til det 6. beste familiehotellet i verden av Tripadvisors brukere!

Sjørøverlandsbyen Abra Havn ligger like rett ved Dyreparken i Kristiansand, og Sabeltanns Verden og parken er kun 8 minutters spasertur unna, eller en kjapp tur med den Sorte Dame over Grashavet.

171 sjørøverleiligheter og 750 sengeplasser
I Abra Havn er det 171 sjørøverleiligheter med til sammen 750 sengeplasser, så her er det rikelig med plass til små og store sjørøvere. Her bor dere midt i Sabeltanns rike, og sjørøverkåkene er fullt ustyrte leiligheter med muligheter for å leie alt fra 4-manns kåk og opp til større sjørøverkåker med 3 soverom. Alle har detaljer hentet fra Sabeltanns univers, og stemningen i sjørøverlandsbyen gjør at små pirater stadig oppdager noe nytt og spennende i løpet av oppholdet. Familien har alle moderne bekvemmeligheter i en ellers "autentisk" sjørøverlandsby, og det er kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn i hver leilighet. I tillegg har de terrasse eller balkong, perfekt for en stille kveldsstund når barna er i seng. Sjørøverkåk med adskilt soverom og oppholdsrom er også en veldig praktisk løsning.

Frokosttur med Den Sorte Dame
Bestiller dere opphold med frokost blir dere fraktet over Grashavet hver morgen for frokost i Sjørøvergrillen. Hver kveld er det show og konkurranser på "Styrkeplassen" - det store lekeområdet helt innerst i landsbyen. Hver morgen starter dagen med flaggheising og piratsang på Kongens Torg. Om kvelden er det mulig å bestille middag i Kaptein Sabeltanns Sjørøvergrill.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Lekeplass
  • Konferansefaciliteter
  • Familievennlig

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
  • Parkering
Tjenester
  • Gratis WiFi
  • Kjæledyr ikke tillatt
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad