Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansand

Amfi Vågsbygd

Velkommen til AMFI Vågsbygd - Hjerte i lokalsamfunnet

AMFI Vågsbygd har lenge vært en favorittdestinasjon for lokalbefolkningen i Vågsbygd og et attraktivt kjøpesenter for besøkende fra hele Kristiansand. Hos oss handler det derimot ikke bare om shopping, men også om å skape smil og gode stunder for hele familien. Vi tilbyr en unik handleopplevelse i et helt nyoppusset senter, kun 5 minutter unna sentrum og med flere busslinjer like utenfor døra. 

Med våre 35 butikker og spisesteder, har vi alt fra velkjente Burger King, Cubus og Clas Ohlson til lokale favoritter som Lykke og La Femme. Slik dekker vi alles behov - både damer og herrer, store og små. I tillegg finner du apotek, blomsterhandel, dagligvarer, frisører, interiør, sportsbutikk, dyrebutikk og Vinmonopol. 

Ta en pause på et av våre populære bakeri/kafeer, hvor stolene er fylt med fornøyde gjester. Her møtes folk i alle aldre – fra småbarnsfamilier til erfarne pensjonister.  I tillegg til vårt utvalg av butikker og restauranter, arrangerer vi jevnlig en rekke aktiviteter hele familien kan glede seg over, året rundt. 

Velkommen innom AMFI Vågsbygd, et kjøpesenter hvor glede, service og fellesskap står i fokus. Vi ønsker deg en hjertelig god handel!

Last updated: 03/15/2024

Source: Visit Kristiansand

Amfi Vågsbygd

Sider du nylig har besøkt