Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Aquarama Spa

  • Tangen 8, Kristiansand
  •  /  km From You
Overview

På Aquarama Spa i Kristiansand finner du roen for både kropp og sjel.

Aquarama Spa på bystranda i Kristiansand er Sørlandets største og mest innholdsrike spa-senter, med en unik beliggenhet og moderne arkitektur.

Aquarama Spa Målet er å å bringe gjestene nærmere havet. Dette gjenspeiles i behandlinger og produkter. Havet har alltid fascinert mennesket, og har en utrolig avslappende og beroligende effekt på våre sanser. Spaet skal gi deg assosiasjoner til å være i ett med havet. Derfor er Aquarama stolte av å kunne tilby gjestene uforglemmelige spa-opplevelser i sjønære omgivelser.

Profesjonelle spaterapeuter inviterer både til enkel-, duo- og gruppebehandlinger. Ta med din kjære, en venninne eller kameratgjengen for å nyte litt personlig luksus og velvære i en hektisk hverdag.

Våtspa I Aquarama er våtspa betegnelsen på den avdelingen som blant annet rommer badstuene, dusjer, fotbad og varmtvannsbassengene. Det er i alt fire badstuer, alle med sine helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter. I kombinasjon med kaldkulpen og opplevelsesdusjen Ice Rain/Tropical Rain, veksler kroppen mellom det varme og det kalde, noe som gjør godt for blodsirkulasjonen.

Spasuite Vi skreddersyr gjerne spa-pakker for konferanser, vennelag eller andre spesielle anledninger. I vår spasuite kan grupper være sammen og nyte spa adskilt fra de øvrige gjestene. I spasuiten finnes jacuzzi, badstue, dusj, WC og skjønne relaxmøbler. Dere får servert frukt og te. Lån av håndkle, badekåpe og slippers er inkludert. Spasuiten er best egnet for grupper på 6-15 personer. 

Entré, behandling eller sparituale Du velger selv om du kun vil benytte våtspa, eller om du ønsker å kombinere dette med en kropps- eller ansiktsbehandling. Dersom du kun ønsker å gå i våtspa, kan du også velge mellom en vanlig inngangsbillett (entré) eller om du ønsker å kombinere dette med et av Aquarama Spa sine sparitualer; Deep Sea Experience eller Hamam Yourself.

I Aquarama Spa er ro og total avkobling essensielt, derfor er det 16 års aldersgrense til alle fasiliteter.

Se hjemmesiden for åpningstider


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad