Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansand

TripAdvisor rating of 4

16

Aquarama Spa

Avslapping og nytelse. Helse og velvære. Det er hva Aquarama Spa - Sørlandets største og mest innholdsrike spa kan tilby.

Aquarama Spa inneholder fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner. I kombinasjon med kaldkulpen og opplevelsesdusjen, Ice Rain/Tropical Rain, veksler kroppen mellom det varme og det kalde, noe som gjør godt for blodsirkulasjonen. Du vil også finne dusjer, fotbad og varmtvannsbasseng.

De fire badstuene, alle med sine helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter. 

Spaet inneholder også to varmtvannsbassenger: liggebassenget "Kilden" som holder 34 grader og Helsebadet, et varmtvannsbasseng på 12,5 x 8 meter som holder 34 grader.

Praktisk informasjon:
Åpningstider: Se Aquaramas nettside.
Inngang gjennom AQ Bad på Bystranda i Kristiansand og bruk av garderobene i 1. etasje. Aldersgrense: 16 år.

Kropps- og ansiktsbehandlinger kan bestilles hos AQ Velvære. Deres dyktige terapeuter står klare til å ta i mot din bestilling på hudpleie, massasje og innpakninger i flunkende nye behandlingsrom.

Se mer informasjon på Aquaramas nettside.

Last updated: 02/13/2024

Source: Visit Kristiansand

Aquarama Spa

Sider du nylig har besøkt