Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansand

TripAdvisor rating of 4

933

Clarion Hotel Ernst

Velkommen til Kristiansands mest spennende hotellopplevelse. Tradisjonsrike og nyoppussede Clarion Hotel Ernst ligger i Kristiansand sentrum.

Når du ankommer Clarion Hotel Ernst vil tradisjon blandet med modernitet og design møte deg. De har tatt det ypperste innen moderne, internasjonal interiørdesign og spennende samtidskunst, og kombinert det med byggets unike arkitektur. Resultatet er noe utenom det vanlige.

Clarion Hotel Ernst er for deg som ønsker en opplevelse, ikke bare en seng. God mat kan du nyte i Ernst Cusine. Sentral beliggenhet, midt i Kristiansand Sentrum, gjør et opphold på hotellet friende enkelt. Med over 200 unike og lekre værelser og 19 fleksible og flotte konferanserom.

Historien om Clarion Hotel Ernst
1.mai 1858 åpnet Ernst Hotel sine dører for første gang. Mye har skjedd siden den gang, og vi kan nå tilby deg det råeste hotellet på Sørlandet.

Hotellets historie begynner med Ernst Probsthahn, hotellets tyske grunnlegger. Probsthahn hadde bakgrunn fra kjente Victoria Hotell i Oslo, og tok med seg sine erfaringer til Sørlandet. De nye dampskipsforbindelsene til Newcastle, Hamburg, Gøteborg, København og Oslo bragte etter hvert flere besøkende til byen, og han så et behov for et tidsmessig hotell i Kristiansand. Da myndighetene besluttet at Vesterhavna skulle være byens trafikkhavn, fant Probsthahn ut at fremtiden lå der. Han kjøpte den to etasjer høye trebygningen på hjørnet av Rådhusgaten og Vestre Strandgate av Eidsvollsmann Hegermann, og bygget det hele om til et meget luksuriøst hotell. Resten er historie.

Clarion Hotel Ernst - WOW-opplevelsen er garantert.

Last updated: 03/26/2024

Source: Visit Kristiansand

Clarion Hotel Ernst

Sider du nylig har besøkt