Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Cruise Sørlandet - Guideservice Kristiansand

  • Rådhusgata 18, Kristiansand
  • +47 97632739
  •  /  km From You
Overview

Guideserice Kristiansand formidler guidede turer i regionen og byr blandt annet på byvandring, kunstvandring og blomstervandring.

Byvandring - historisk byvandring i Kvadraturen, Kristiansand sentrum. I Posebyen (gamlebyen) vil guiden fortelle om dagliglivet i bydelen og vi får også historien om Kristiansands grunnleggelse. Muligheter for besøk i hus og bakgårder.

Kunstvandring i Kristiansand sentrum - Besøk for eksempel på Sørlandets Kunstmuseum eller et av de mange galleriene. Kvadraturen har dessuten mange fine skulpturer og anlegg.

Friluftsvandring / Blomstervandring - en frisk vandring i det flotte friluftsområdet Baneheia ved Kristiansand sentrum. Guiden forteller om byen og området og viser oss de flotte utsiktspunktene fra Baneheia over byen. Videre vandrer vi ned til den kjente og stemningsfulle Ravnedalen, med sin imponerende utforming. Ellers har byen en imponerende mengde flotte blomsteranlegg virkelig verd et besøk.

Vi tilpasser turen etter ønsket lengde og innhold, og benytter autoriserte guider som behersker flere språk. Vi har ca. 25 guider som behersker norsk, engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, russisk og spansk. Autoriserte guider, buss, båt og taxi kan bestilles gjennom Visit Kristiansand AS.

Språk: Norsk / engelsk / tysk / fransk / nederlandsk / russisk / spansk.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad