Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Dyreparken Event

  • +47 97 05 97 00
  •  /  km From You
Overview

Dyreparken i Kristiansand er landets største familieattraksjon - men etter stengetid tilbyr Dyreparken Event unike opplevelser for bedrifter og grupper.

Dyreparken Event kan gi dere opplevelser av en annen verden i Kristiansand. De skreddersyr konferanser, kick-off, firmafester og opplevelser for grupper fra 20 til 1000 personer, med full bespisning, overnatting og underholdning. 

Dyreparken Event tilbyr unike opplevelser for bedrifter og grupper etter stengetid - relasjonsbygging og sosial hygge i spektakulære omgivelser. Her får du muligheten til å oppleve Dyreparken på en annerledes måte. Dyreparken har solid erfaring med både små og store grupper, og legger til rette for arrangement hver dag hele året.

De tematiserte møtelokaler har teknisk utstyr til å lose dere trygt gjennom fagsamlingen, og de kan huse inntil 200 personer på konferanse. På Sjørøverhotellet Abra Havn er det 171 leiligheter og plass til over 1000 gjester. Eget kjøkken sørger for at dere er mette, og klare for alle spennende opplevelser og utfordringer som tilbys i Dyreparken og Abra Havn.

Dyreparken arrangerer konferanser, kick-off, teambuilding, firmafester, julebord, sommerfester og sosiale sammenkomster. De tilbyr ulike tema, men felles for alle er unike opplevelser og muligheten til å erfare Dyreparken på en annerledes måte.

Overnatting eventet:
I sjørøverhotellet Abra Havn finnes 171 leiligheter, eller sjørøverkåker som de kalles. Bo her eller på Dyreparken Hotell. Begge steder ligger rett ved Dyreparken.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad