VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Escape Room Kristiansand

  • Festningsgata 52, Kristiansand
  • +47 45817981
  •  /  km From You
Overview

Escape Room tilbyr hjernetrimleker i Kristiansand.

De utfordrende spillrom har et variert utvalg av gåter som utfordrer årvåkenheten din, øye for detalj og effektivitet i deres kamp for å slå klokken. Spillvertene ser deltagerne via kamera og kan gi hint dersom de spiller seg fast.

Escape Room Kristiansand har flere forskjellige Escape Rooms til nå. Du kan velge mellom rommet Escape the Gallows, Cold War Espionage, Experiment X-33 med flere. Alle rommene tar 2 til 5 personer og vanskelighetsgraden varierer.

Et Escape Room er et spesialbygd rom fylt med gåter, hint og gadgets. Her blir du og opptil fire venner låst inne i et av disse spesialbygde rommene. Målet er å unnslippe med tid til overs! For å gjøre det må dere jobbe som et team og løse oppgavene. Escape Rooms ligger midt i Kristiansand.

Hvem passer det for?
Alle! De arbeider hardt med å lage morsomme Escape Rooms for alle: Venner og familie, forretningspartnere og kolleger, turister, gamere og studenter. Escape-spill er en ypperlig teambuildingsaktivitet som passer for alle aldre. (Barn under 16 år kan delta sammen med foreldre eller verge).

Priser og mer info: www.escapekristiansand.no.

Se også CityGames
Citygames, eller byspill er spennende interaktive spill i bykjernen. Her vil dere få et ADRENALINFYLT oppdrag dere må løse innen en tidsfrist! Dere vil føle dere som ekte detektiver!

Dere vil oppleve byen på en helt unik måte. Les mer på www.citygameskrs.no.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages