Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Escape Room Kristiansand

  • Festningsgata 52, Kristiansand
  • +47 45 81 79 81
  •  /  km From You
Overview

Escape Room tilbyr hjernetrimleker i Kristiansand.

De utfordrende spillrom har et variert utvalg av gåter som utfordrer årvåkenheten din, øye for detalj og effektivitet i deres kamp for å slå klokken. Spillvertene ser deltagerne via kamera og kan gi hint dersom de spiller seg fast.

Escape Room Kristiansand har tre forskjellige Escape Rooms til nå. Du kan velge mellom rommet Escape the Gallows, Cold War espionage og Experiment X-33. Alle rommene tar 2 til 5 personer og vanskelighetsgraden varierer.

Et Escape Room er et spesialbygd rom fylt med gåter, hint og gadgets. Her blir du og opptil fire venner låst inne i et av disse spesialbygde rommene. Målet er å unnslippe med tid til overs! For å gjøre det må dere jobbe som et team og løse oppgavene. Escape Rooms ligger midt i Kristiansand.

Hvem passer det for? Alle! De arbeider hardt med å lage morsomme Escape Rooms for alle: Venner og familie, forretningspartnere og kolleger, turister, gamere og studenter. Escape-spill er en ypperlig teambuildingsaktivitet som passer for alle aldre. (Barn under 16 år kan delta sammen med foreldre eller verge).

Priser og mer info: www.escapekristiansand.no.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad