Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Gladkjøkkenet

  • Dronningensgt. 5, Kristiansand
  • +47 90762511
  •  /  km From You
Overview
Details

Gladkjøkkenet er et topp moderne kurskjøkken, med tilhørende spisestue, - for alle som har lyst til å nyte god mat og drikke.

På Gladkjøkkenet kan man være fra 10 til 30 personer. Lag mat i sammen eller kjør en kokkekonkurranse blant de ansatte. Selvfølgelig med hjelp fra det erfarne kjøkkenpersonale.

En kveld på Gladkjøkkenet er aller mest en festkveld. Du blir med i kjøkkenet og lærer noen gøye triks og lager mat i super kvalitet. Det blir rikelig tid til å nyte de gode rettene rundt bordet. Stedet for deg som er glad i god mat, god drikke og som liker å nyte dette sammen med kunder, kollegaer eller venner.

Gladkjøkken Sommer er en helaftens opplevelsespakke som består av en 4-retters grillmeny, trekkspillmusikk på brygga og båt- eller busstransport til Geitodden på Flekkerøya Fra 20 til 200 personer, større arrangementer på forespørsel. Været er ikke noe problem, du kan være ute eller inne alt ettersom. Hvis man velger båttransport kan man fylle det med action med Agder Havrafting sine raske havraftere eller kose seg på dekket til MS Maarten med noe godt i glasset.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Generelt

Tilgjengelighet
  • Tilgjengelig for rullestolbrukere
Click to activate
Kristiansand, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 38" N / 7° 59' 40" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad