Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansand

TripAdvisor rating of 5

31

Høyt & Lavt Kristiansand

Book

Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største klatrepark.

Klatreparken Høyt & Lavt Kristiansand ligger kun en 10-minutters busstur fra Kristiansand sentrum. Dette området, som tidligere var en skytebane, har blitt forvandlet til et folkekjært rekreasjonsområde med et bredt spekter av aktiviteter. Her kan dere boltre dere i tretoppene, i skogen og de andre områdene som ligger idyllisk til ved vannet Grotjønn.

Med 9 forskjellige løyper, 122 elementer og hele 23 zip-liner, er dette en spennende, utfordrende og mangfoldig klatrepark. Her kan hele familien, vennegjengen, bedriften og skoleklassen være aktive og skape nye minner sammen. Ta for eksempel Fjellvåken, klatreparkens lengste zipline, hvor du kan oppnå en toppfart på 80 km/t! Denne høyhastighets-ziplinen er over 500 meter lang og strekker seg hele 30 meter over Grotjønn.

Løypene er tydelig gradert med farger, akkurat som i et alpinanlegg. De oransje løypene er de enkleste, mens de røde er de mest utfordrende. Mellom dem finner du grønne og blå løyper som passer til ulike ferdighetsnivåer. I Høyt & Lavt klatreparker legger de stor vekt på å tilrettelegge for utfordrende aktiviteter og høytflyvende opplevelser i et sikkert miljø som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. De har tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper.

Se klatreparkens nettsider for mer informasjon.

Transport:

Bussruter til klatreparken fra Kristiansand: Buss nr. 17 og 18 som går mot Hellemyr. Gå av på busstoppet Solkollen. Nr. 19 som går mot Suldalen. Gå av på busstoppet Suldalen. Hovedparkeringsplassen ligger like ved Solkollen Barnehage på Hellemyr.

Med bil fra Stavanger

Følg E39 mot Kristiansand. Ved Fidjebakken, ta av til høyre mot Rige, kryss over E39 og fortsett tilbake på E39 vestover ca. 1 km til avkjørselen til Hellemyr. Følg veien ca. 1300 meter til du kommer til Breimyrveien nr. 100 hvor du finner Parkering Sør.

Med bil fra Oslo

Følg E18 til Kristiansand og fortsett videre på E39 6,1 kilometer mot Stavanger. Etter toppen av Fidjebakken/E39 tar du avkjørselen til høyre, som er skiltet med Hellemyr. Følg veien ca. 1300 meter til du kommer til Breimyrveien nr. 100 hvor du finner Parkering Sør.

Gruppeopplevelser:

Bestill gruppebilletter – rabattert pris på grupper over 20 personer.  Gruppebilletter gir også tilgang til ekstraprodukter for bedrifter. Velg mellom teambuilding for bedrifter eller klatring og høydepunkter med guide som velger ut de beste klatreløypene og gir veiledning.

Barnebursdag:

Du kan arrangere barnebursdag i klatreparken. Høyt & Lavt Kristiansand tilbyr skreddersydde klatrebursdager og garanterer en vellykket feiring med aktive og fornøyde barn som får boltre seg fritt i tretoppene!

Utdrikningslag:

Hos Høyt & Lavt får den kommende brud/brudgom og resten av gjengen rå utfordringer og minnerike opplevelser sammen.

Last updated: 04/22/2024

Source: Visit Kristiansand

Høyt & Lavt Kristiansand

Book

Sider du nylig har besøkt