Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Hakkebakkeskogen i Dyreparken

  • +47 97 05 97 00
  •  /  km From You
Overview

Opplev Thorbjørn Egners Dyrene i Hakkebakkeskogen i Dyreparken i Kristiansand.

Som gjest i Hakkebakkeskogen blir du fraktet gjennom skogen i et tribunetog, vendt mot skogen. Toget tar deg inn i skogen på en 40 minutter lang opplevelsesreise til Klatremus, Reven og alle de andre karakterene i Thorbjørn Egners udødelige univers.

Fra begynnelse til slutt er det skuespillere som formidler historien. De dukker opp i form av Mikkel Rev, Bestemor Skogmus, Bakemester Harepus og en rekke av de andre karakterene langs hele rundturen - og scenene utspilles like foran øynene på gjestene - så nær at du nesten kan ta på dem.

Det går flere avganger i timen mellom kl 11.00 og 18.15 i sommersesongen. Det er to måter du kan sikre deg plass på: A: Reservere plass: Du kan reservere plass på nettsiden (også sammen med billett til Dyreparken). B: Drop-in. Resten av kapasiteten blir forbeholdt drop-in. Det skal alltid, til alle avganger, være mulig å stille seg i kø for å bli med neste ledige tribunetog.

Se åpningstider og reserver billetter på nettsiden til Dyreparken.

Se også Dyreparkens nye attraksjon: Hakkebakkeskogen Filmstudio. Hvordan blir en animasjonsfilm til? Det kan du lære i Hakkebakkeskogen filmstudio. Her inviterer Klatremus deg med bak kamera. Bli med inn i en 1000 kvm stor fascinerende verden av modeller, dukker, kulisser og rekvisitter. Hakkebakkeskogen Filmstudio ligger mellom Kjuttaviga og Kardemomme by. Billetter kan reserveres på nettsiden.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Opening hours

24. jun 2017 – 6. aug 2017:
Daily: 10:00–18:00
7. aug 2017 – 20. aug 2017:
lør søn 10:00–18:00
See All

Facts

Season
Summer
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad