Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)
Kristiansand
TripAdvisor rating of 2.5

80

Hamre Familiecamping

Verdens største interaktive lekeplass finner du på Hamre Familiecamping!

Hamre Familiecamping tilbyr en rolig og avslappende ferieopplevelse i barnevennlige omgivelser. Beliggende ved en idylliske strand, har campingplassen alt du trenger for en minnerik ferie. Fra velutstyrte hytter til en rekke fritidsaktiviteter, vil du ikke kjede deg et øyeblikk på Hamre Familiecamping.

Selve hjertet av campingen er lekeplassen med interaktive leker for alle aldre. Her kan man vise frem danseferdighetene sine, prøve seg som DJ for en dag, eller delta i spennende konkurranser i fotballbingen. Barna vil kunne utforske, leke og ha det gøy i time etter time, mens du tar en velfortjent pause og nyter de vakre omgivelsene. Om ikke du vil leke med da!

Hamresanden strand er en perle av en badestrand som tilbyr en trygg og avslappende plass for deg å nyte solen og sjøen. Hele tre kilometer med strand omkranser det flotte friarealet rett nedenfor Hamre Familiecamping. En liten trapp fører deg ned til badestranda, så om du glemmer noe oppe i hytta er veien kort for å hente det. Stranda tilbyr også en rekke aktivitetstilbud, bl.a. beach-volley, fotball, lekeplass og et yndet turområde i nydelige omgivelser. Turen passer for både store og små, og er i stor grad tilrettelagt for rullestoler og barnevogner. 

Som nærmeste campingplass til Dyreparken, Sørlandssenteret og med gode bussforbindelser til Kristiansand sentrum vil hele familien garantert ha en uforglemmelig ferieopplevelse. Så hva venter du på? Bestill en hytte på Hamre Familiecamping i dag og gjør feriedrømmene til virkelighet!

Kilde: Visit Kristiansand

0

Hamre Familiecamping

Sider du nylig har besøkt