Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Kristiansand

Hotel Norge Kristiansand

  • Dronningensgt. 5, Kristiansand
  • +47 38174000
  •  /  km From You
Overview
Details

Hotel Norge, et førsteklasses sjarmerende hotell med atmosfære. Beliggenhet i Kristiansand sentrum med få minutters gange til Bystranda og Kilden.

Hotel Norge's sentrale beliggenhet har 400 m. til tog og ferjekai med daglig avganger til Danmark med Color Line. Det tar kun 15 minutter i bil eller buss til Dyreparken. Hotel Norge tilbyr også parkering i parkeringskjeller mot avgift.

Den beste frokosten
Hotel Norge er kjent for sin gode frokost. Sju år på rad har den blitt kåret til beste frokost i Sør-Norge. Her får du mange ulike varianter ferskt brød fra eget prisbelønnet bakeri hele uken. Frokostbuffeten har et stort utvalg av både varme og kalde retter, ferskpresset juice og smoothies med mange ulike smaker. Vaffeljernet er også på plass.

Restaurant
Smak av Norge (tidligere Cafe Dronningen) er et av byens mest tradisjonelle spisesteder. Her finnes også "trygg" mat for deg som har cøliaki eller andre matintoleranser.

Fasiliteter
Alle hotellrommene på Hotel Norge har klimaanlegg og Jensen-senger for god nattesøvn. Rommene har 42 tommers flatskjerm og gratis trådløst internett. Enkelte rom er tilpasset universell utforming og gjester med allergi. Hotellet har eget vaskerom med vaskemaskiner, tørketromler og strykefasiliteter mot avgift. I toppetasjen finner du trimrom, sauna og stolterasse med panoramautsikt. Du kan også låne sykler på hotellet hvis du vil ta deg en sykkeltur i byen.

Hotellet har en stor kunstsamling med 1300 originale kunstverk, samt et unikt stillerom med kunst av Kjell Nupen. I tilknytning til hotellet finnes også frisør, et apotek og en spennende cubansk kaffebar.

På Hotel Norge sover barn under 3 år gratis i senger som allerede er på rommet.

Gladkjøkkenet
Hotellet tilbyr også kokkekurs. Gladkjøkkenet er et topp moderne kurskjøkken i samme bygg som hotellet, med tilhørende spisestue, - for alle som har lyst til å nyte god mat og drikke.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Generelt

Tilgjengelighet
  • Tilpasset bevegelseshemmede

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Restaurant/café

Planlegg reisen

Tjenester
  • Kjæledyr tillatt
Green Travel
The Hotel Norge Kristiansand has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad