Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Setesdal Evje Og Hornnes

Klatreskogen på Evje

  • Mineralvegen 3, Evje og Hornnes
  • +47 462 10 012
  •  /  km From You
Overview

Klatreskogen ved Mineralparken i Evje er en spennende aktivitet for både barn og voksne. Her kan du klatre høyt oppe i trærne, men likevel i trygge former.

Det er mange ruter å velge mellom, hele 18 for barn og 34 for voksne. Det mest spennende er nok å sveve over vannet på de lange glidelinjene. Klatreskogen har fire av disse, og de er 200 meter lange.

Discovery Park Klatreskogen ligger i tilknytning til Mineralparken omringet av furuskog og elven Otra. I Discovery Park kan voksne og barn over 4 år leke i tretoppene. Når du starter blir du hektet på en sikkerhetsline som forblir hektet på under hele turen. Det er over 18 forskjellige aktiviteter i Discovery Park, blant annet en tibetansk bro på 11,5 meter, og avslutningen er en 70 meter lang linjegliding.

Grand Park Grand Park har over 34 forskjellige aktiviteter som går mellom 4-8 meter over bakken. Etter et kort sikkerhetskurs starter man med en taustige, og dermed er du i gang. Taubroer, stiger, balanseoverganger, Tarzan-sving og nettinger er utfordringer du møter i trærne, og til slutt ender du opp med en av fire linjeglidninger på om lag 200 meter som går over elven Otra. Utsikten fra tretoppene er fantastisk, vannet er krystallklart, og turen kan du nyte i over halvannen time.

Elven Otra slynger seg innom Klatreskogen og kompletterer hele parken. Stedet er omkranset av furutrær som er mer enn 100 år gamle. Ved elvebredden har det vært bosetning fra Jernalderen. Klatreskogen ligger ved aktivitetsområdet Mineralparken på Evje i Setesdal.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
Click to activate
Evje og Hornnes, Norway
The latitude and longitude
58° 32' 57" N / 7° 46' 33" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad