Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Setesdal Evje Og Hornnes

Klatreskogen på Evje

  • Mineralvegen 3, Evje og Hornnes
  • +47 37 93 13 10
  •  /  km From You
Overview
Details

Klatreskogen ved Mineralparken i Evje er en spennende aktivitet for både barn og voksne. Her kan du klatre høyt oppe i trærne, fly over vannet og hoppet ned med en fritt fall enhet, men likevel i trygge former og omgivelser.

Klatreskogen ved Mineralparken i Evje er en spennende aktivitet for både barn og voksne. Her kan du klatre høyt oppe i trærne, men likevel i trygge former.

I Junior park/ Discovery Park kan voksne og barn over 4 år leke i tretoppene. Når du starter blir du hektet på en sikkerhetsline som man forblir hektet på under hele turen. Det er 2 ruter å velge mellom, med totalt 18 aktiviteter, blant annet en tibetansk bro på 11,5 meter og ziplines i enden av hver rute.

Junior park: Aldersgrense 4 år. Barn under 7 år må ha en følgende voksen. Minimums Høyde: 100 cm.

Høyeste punkt: Rope Passage 5,80 m Lengste Zip Wire: Zip Wire 70 m Lengste strekk: Tibetan bridge 11,50 m Total lengde på Discovery Park: 158 m Antall aktiviteter: 18 Antall traseer: 2

I Grand park kan de over 10 år og 140 cm leke seg i tretoppene. Her er det hele 6 ruter og 35 aktiviteter, 4-8 meter over bakken, og med blant annet 4 ziplines som går over vannet og er opptil 200 meter lange. Etter et kort sikkerhetskurs startet man med en taustige, og dermed er du i gang. Taubroer, stiger, balanseoverganger, Tarzan-sving og nettinger er utfordringer du møter i trærne og til slutt avslutter de tøffeste av dere med Skyfall. Da skal man klatre opp en 12 meter høy klatrevegg, for så å koble seg til en fritt-fall enhet og hoppe ned igjen. Utsikten fra tretoppene er fantastisk, vannet er krystallklart, og turen kan du nyte i rundt 2 timer.

Grand park: Høyeste punkt: Rope Passage (site 4) 8,40 m (Skyfall - 12 m) Lengste Zip Wire: (site 5) Zip Wire 180 m Lengste aktivitet: Rail Track (site 4) 14,10m Total lengde på Grand Park: 883 m Antall aktiviteter: 34 Antall løyper: 6 + skyfall

Klatreskogen anbefaler å bruke joggesko og fritidsklær/treningsklær. Man lander ikke nødvendigvis på beina etter en zipline, så det kan være lurt å ta på seg tøy som tåler å bli litt skitne.

Vi anbefaler også at dere tar en runde i den spennende Mineralparken hvor de selger alt fra kaffe og mat til nydelige smykker og steiner. Noe for enhver smak og aldersgruppe. Da lønner det seg å kjøpe kombi-billetter. 

Klatreskogen ligger rett ved Mineralparken på Evje i Setesdal.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Familievennlig
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad