Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Kristiansand gjestehavn

  • Strandpromenaden 14, Kristiansand
  • +47 38020715
  •  /  km From You
Overview
Details

Gjestehavna i Kristiansand tilbyr båtturistene en rekke bekvemmeligheter i et moderne serviceanlegg.

Kristiansand Gjestehavn ligger sentralt i sentrum av Kristiansand. Det er ca 5 min gangavstand til det meste. Rett i nærheten ligger bystranda, Christiansholm festning, Tresse lekeplass og idylliske fiskebrygga med fiskeutsalg og mange restauranter. Den populære gågaten Markens er også et "must" ved et besøk i Kristiansand.

Gjestehavna tilbyr båtturistene en rekke bekvemmeligheter i et moderne serviceanlegg. Her er det tilgang til toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel for de som har kjøpt havnebillett. Servicebygget holder åpent i sommersesongen.

Kristiansand Gjestehavn har ca 200 båtplasser ved faste brygger og flytebrygger. De fleste plasser er med fortøyning: "baug inn". Gjestehavna er dimensjonert for båter opp til 60 fot, for større båter; ta kontakt med Havnevesenet - Kristiansand Havn KF.

Havneavgiften betales innen 30 min. etter ankomst i kioskluken i gjestehavnsbygget. Båter som ligger flere dager betales på forskudd, innen kl. 18.00. Billetten må limes på rekke, evt. fortøyningstau, godt synlig fra bryggen.

Servicebygget
Gjestehavna tilbyr båtturistene en rekke bekvemmeligheter i et moderne serviceanlegg. Servicebygget holder åpent i perioden 10. juni - 20. august. Kl. 08.00 - 22.00 i juli måned. Noe kortere åpningstid i skuldersesongen. Telefonnummer: 380 20715. Her er det toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Gjester får utdelt en kode på forespørsel ved kjøp avhavnebillett.

Gjestehavna skal primært dekke behovet for fortøyningsplasser for utenbys båter. Ved å benytte gjestehavnsanlegget, har man akseptert havnens gjeldende regelverk/leiebetingelser. Båtgjester må følge anvisninger fra havnevert. Det er regelverket / leiebetingelsene, som er opphengt på gjestehavnsbygget, som til en hver tid er gjeldene (info på denne siden er ikke juridisk bindende.)

Spise & drikke
Byssa er sommerrestauranten i gjestehavna med mad og forfriskninger i dårjefart, til meget hyggelige priser. Her er alle velkomne.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Planlegg reisen

Tjenester
  • WiFi
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages