Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)
Kristiansand

Kristiansand gjestehavn

Gjestehavna i Kristiansand tilbyr båtturistene en rekke bekvemmeligheter i et moderne serviceanlegg.

Kristiansand Gjestehavn ligger sentralt i sentrum av Kristiansand. Det er ca 5 min gangavstand til det meste. Rett i nærheten ligger bystranda, Christiansholm festning, Tresse lekeplass og idylliske fiskebrygga med fiskeutsalg og mange restauranter. Den populære gågaten Markens er også et "must" ved et besøk i Kristiansand.

Gjestehavna tilbyr båtturistene en rekke bekvemmeligheter i et moderne serviceanlegg. Her er det tilgang til toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel for de som har kjøpt havnebillett. Servicebygget holder åpent i sommersesongen.

Kristiansand Gjestehavn har ca 200 båtplasser ved faste brygger og flytebrygger. De fleste plasser er med fortøyning: "baug inn" og båser. Gjestehavna er dimensjonert for båter opp til 70-80 fot, for større båter; ta kontakt med Havnevesenet - Kristiansand Havn KF.

Havneavgiften betales via appen MarinaBooking, eller automat som er mntert på servicebygget. Appen brukes også til å betale for strøm og dusj. Havneavgiftt betales på forskudd, innen kl. 18.00. 

Servicebygget
Gjestehavna tilbyr båtturistene en rekke bekvemmeligheter i et moderne serviceanlegg. For åpningstider se her. Her er det toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Gjester for adgangskode til servicebygg og døgnåpne toaletter/dusj ved kjøp av havnebillett.

Gjestehavna skal primært dekke behovet for fortøyningsplasser for utenbys båter. Ved å benytte gjestehavnsanlegget, har man akseptert havnens gjeldende regelverk/leiebetingelser. Båtgjester må følge anvisninger fra havnevert. Reglementet ligger på vår nettside.

Spise & drikke

2 Knop er sommerrestauranten i gjestehavna med mad og forfriskninger i dårjefart, til meget hyggelige priser. I gjestehanvna finnes også Byssa isbar. Her er alle velkomne.

Kilde: Visit Kristiansand

0

Kristiansand gjestehavn

Sider du nylig har besøkt