Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Kristiansand Kongressenter Q42

  • Elvegata 11 A, Kristiansand
  • +47 993 50 319
  •  /  km From You
Overview
Details

Høsten 2016 åpnet Kristiansand Kongressenter i Q42. Kristiansand Kongressenter tilrettelegger for alle typer arrangementer.

Kristiansand Kongressenter er det største konferansesenteret på Sørlandet. Hovedsalen tar 1400 sittende og bisalen 225 sittende. Kristiansand Kongressenter tilrettelegger for alle typer arrangement; kongress og konferanse i stor eller liten skala, konsert i øverste klasse, møte i styrerom, undervisning i større rom, seminar, utstilling, messe, selskap og bankett. 

Kristiansand Kongressenter ligger i Q42, med inngang på hjørnet av Dronningensgate og Elvegata i Kvadraturen.

Kristiansand Kongressenter tilbyr medieproduksjoner, live-streaming og full deltagerhåndtering. Det tekniske utstyret er av høyeste kvalitet og vi tilstreber alltid å levere innovative løsninger for ethvert arrangement.

Egen restaurant tilbyr festmat i hverdagen, fra små enkle retter til store selskapsmenyer. Du kan nyte maten i kongressenteret eller ta den med videre, fra husets cateringselskap eller egen takeaway matbar. Restauranten tilrettelegger for konferanser og selskap i tillegg til å være et godt samlingssted for deg og dine venner for gode matopplevelser.

Kristiansand Kongressenter tilbyr 11 store hotellrom med velsmakende frokost. Suitene og juniorsuitene er ypperlige for ditt arrangement eller for deg som besøker Sørlandet. Like rundt hjørnet finner du byens hvitmalte hus, bystranda og butikker.

Ta kontakt for gode løsninger.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Konferansefaciliteter
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad