Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Kristiansand Kunsthall

  • Rådhusgaten 11, Kristiansand
  • +47 38025853
  •  /  km From You
Overview

Kristiansand Kunsthall viser samtidskunst av nasjonale og internasjonale kunstnere.

Kristiansand Kunsthall ligger over biblioteket på Torvet i Kristiansand sentrum. I store og flotte lokaler vises jevnlig nye og spennende kunstutstillinger innen samtidskunst av både lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere.

Siden grunnleggelsen i 1881 har Christianssands kunstforening stimulert kunstlivet i Kristiansandsregionen og bidratt til økt forståelse og interesse blant publikum gjennom utstillinger og formidling. Navnet Kristiansand Kunsthall har vært benyttet siden 1. september 2012 for å bedre beskrive virksomheten. I dagens kunstfelt er grensene mellom de ulike kunstneriske praksisene blitt mindre, samtidig som utvekslingen på tvers av landegrensene har økt i omfang. En moderne kunsthall må gjenspeile denne utviklingen.

Gjennom vekslende kuratorisk virksomhet skal aktiviteten ikke bare gjenspeile større tendenser, men også foregripe utviklingen på kunstfeltet. Kristiansand kunsthall skal være et åpent rom for tverrestetiske utforskninger og legge til rette for møter mellom internasjonale aktører og miljøer med forankring i regionen.

Åpent tirsdag til søndag kl. 12-16 i utstillingsperioder. Mandag stengt.

Gratis inngang.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Opening hours

1. jan 2017 – 31. des 2017:
tirs ons tors fre lør søn 12:00–16:00
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad