Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Southern Norway Kristiansand

Kunstisbane ved Christiansholm Festning

  • Tresse, Kristiansand
  •  /  km From You
Overview

Midt i hjertet av Kristiansand, ved Christiansholm Festning ligger Tresse - et flott område for store og små gjennom hele året. Når vinteren har kommet og isen har lagt seg, er det bare å finne frem skøytene.

Like ved Christiansholm Festning ligger Tresse - et flott område for store og små gjennom hele året. Her er det grøntareal, lekeplass, basketballbane og umiddelbar nærhet til vann.

Vinterstid omgjøres basketballbanen i Tresse til skøyteis. Målet er å åpne til første søndag i advent, men det er selvfølgelig avhengig av vær og vind. Dersom det ikke blir for mye varm vind og regn gjennom vinteren, vil isen kunne ta imot små og store skøytere helt til midten av mars.

Hver morgen preparerer banemannskapene fra parkvesenet den populære skøyteisen i Tresse, slik at folk kan komme seg ut på glatta allerede i nitiden. Lørdager og søndager er banen klar til bruk en times tid senere. Lysene slukkes ikke før klokka ti om kvelden.

Isbanen i Tresse kan brukes av alle som har skøyter på beina. Etter klokka 19.00 om kvelden er det lov å spille bandy og ishockey.

Ta med egne skøyter!


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad