Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansand

TripAdvisor rating of 4.5

6

M/S Maarten Skjærgårdsturer 2021

Book

Sightseeingbåten M/S Maarten kjører faste båtturer mellom Kristiansand og Lillesand i perioden 5. juli - 1. august 2021.

Bli med på skjærgårdstur med M/S Maarten gjennom Blindleia i perioden 5. juli - 1. august 2021.

Skjærgården fra Kristiansand til Lillesand byr på gamle uthavner, smule farvann og et yrende båtliv.

Avgang med M/S Maarten fra kai 6 i Kristiansand sentrum kl. 11.00 og avgang fra Lillesand kl. 14.00 i perioden 5. juli - 1. august 2021.

Forhåndsbestill billetten din her så er du sikret plass: maarten.no.

På denne turen kjører vi langs Randesundslandet og innom  Skippergada hvor vi finner hvite sørlandshus på rekke og rad. Disse er bygd rundt 1800-tallet og er i tradisjonell Sørlandsstil. Hvorfor er skipperhusene hvite og ikke røde og hvorfor heter det skipperhus? Turen går videre over Kvåsefjorden før vi setter kursen gjennom Blindleia til Lillesand. Blindleia utmerker seg med rolige farvann, lunt og vennlig landskap. Her finner vi eldre bebyggelse med særegen arkitektur fra tidligere århundre som er godt bevart, små og store sommerhytter og interessante historiske minnesmerker. Vi kjører innom kjente steder som Ulvøysund, Gamle Hellesund og Brekkestø.

NB: Begrenset antall plasser
I år har M/S Maarten begrenset antall plasser og det er førstemann ned på kai 6 i Kristiansand som kommer med (hvis ikke dere har forhåndskjøpt billetter). Hvis dere ikke får plass fra Kristiansand til Lillesand kan dere kjøpe billetter til returen fra Lillesand til Kristiansand kl. 14.00 slik at dere er garantert plass. Dette gjøres på kai 6 i Kristiansand før avgangen kl. 11.00.

Turen varer i 2,5 timer en vei og vi har kiosk om bord for litt forfriskninger. For mer informasjon se www.maarten.no.

Priser:
Fra Kristiansand til Lillesand: Voksne kr. 400,- / Barn kr. 200,-
Fra Lillesand til Kristiansand: Voksne kr. 300,- / Barn kr. 150,-

Buss tur/retur Lillesand
Det går ca. 2 busser i timen tur/retur Lillesand, se www.akt.no. Avstigning i Lillesand er Viadukten og det er ca. 700 meter å gå ned til Lillesand sentrum.

Last updated: 12/19/2023

Source: Visit Kristiansand

M/S Maarten Skjærgårdsturer 2021

Book

Sider du nylig har besøkt