Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansand

KRS Live

Kristiansand har mye å by på og like rundt hjørnet for byens hvitmalte hus og sjølivet finner du Sørlandets største konsert- og kongressenter; KRS LIVE

KRS LIVE er et knutepunkt for møter og arrangementer i Kristiansand. De tilrettelegger for alle typer arrangement, i stor eller liten skala, og tilbyr et bredt utvalg av fleksible og moderne lokaler med kapasitet fra 10–2000 personer. Fra sitt velrennomerte kjøkken gjennom Madhuset AS, kan man bestille mat og drikke til alle type arrangementer både i KRS LIVE og som catering i hele byen. Stedet kan gjennomføre alt fra julebord og selskap, og konserter og show, til kongresser, konferanser og møter fra 10 til 2000 personer.

I konsert- og konferansesalen har de en 71 kvadratmeter stor LED-skjerm, og et lyd- og lysanlegg i toppklasse. KRS Live rommer 11 små og store konferanse- og konsertfasiliteter, inkludert en restaurant med plass til 250 personer. Skal man overnatte i KRS Live, tilbyr de 11 store hotellrom, med tilgang til en av byens flotteste takhager. Hovedinngangen til KRS Live finner du i Elvegata i Kristiansand sentrum!

Konsert, konferanser og andre eventer
KRS LIVE tilrettelegger for alle typer arrangement; kongress og konferanse i stor eller liten skala, show og konsert i øverste klasse, møter i styrerom, undervisning i større rom, seminar, utstilling, messe, selskap og bankett. Hovedsalen tar hele 1300 sittende konferansegjester eller 750 personer til bankett. Bisalen har plass til 175 sittende, mens de andre møterommene har kapasitet fra 10 – 120 personer. De tilbyr en rekke arrangementstjenester fra promotering til full deltagerhåndtering. Deres store foajéområder er tilpasset registreringsområde, mingling, matservering og utstilling

TV produksjon og live-streaming
KRS Live er klargjort for tv-produksjon og lokalet inneholder en egen medieavdeling med blant annet utleie av stort TV- og radiostudio, greenscreen, tolkerom og mye mer.  Det tekniske utstyret er av høyeste.  De har kameraer, bilde og lydmikser for profesjonell produksjon på stedet. Det er gjennomført flere konferanser med live streaming hos KRS Live.

Overnatting
KRS Live er byens smarthotell, og tilbyr 11 store hotellrom med tilgang til en av byens flotteste takhager. Alle rom er mellom 30 og 40m2 og er ypperlige for ditt arrangement, for deg, din familie, dine venner og kollegaer.

Ta kontakt med KRS Live for gode løsninger!

Last updated: 02/13/2024

Source: Visit Kristiansand

KRS Live

Sider du nylig har besøkt