Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Kristiansand

Q42 Kristiansand Kongressenter

  • Elvegata 11 A, Kristiansand
  • +47 38044000
  •  /  km From You
Overview
Details

Kristiansand har mye å by på og like rundt hjørnet for byens hvitmalte hus og sjølivet finner du et stort moderne bygg midt i Kvadraturen; Q42.

Q42 rommer Kristiansand Kongressenter med små og store konferanse- og konsertfasiliteter, Hotel Q42 med 11 store hotellrom, Restaurant Q42 med fristende buffeter, Kaffebaren i Q42 med egenimportert kaffe, en egen medieavdeling med stort TV- og radiostudio, leiligheter, Trivselsenter for seniorer og mye mer. Hovedinngangen til Q42 finner du på Dronningensgate og Elvegata i Kristiansand sentrum og er åpent hver dag!

Kurs og konferanser
Kristiansand Kongressenter tilrettelegger for alle typer arrangement; kongress og konferanse i stor eller liten skala, konsert i øverste klasse, møte i styrerom, undervisning i større rom, seminar, utstilling, messe, selskap og bankett. Det tekniske utstyret er av høyeste kvalitet og vi tilbyr medieproduksjoner, live-streaming og full deltagerhåndtering fra a til å. Vi tilstreber alltid å levere innovative løsninger for ethvert arrangement. Hovedsalen tar hele 1315 sittende og bisalen 175 sittende. Foajeen er stor og tilpasset mingling, servering og utstillinger. De små møterommene, restauranten og Trivselsenteret passer godt for private selskap.

Restaurant
​​​​​Q42 har sin egen restaurant som er åpen for alle! Restaurant Q42 tilrettelegger for konferanser og selskap, i tillegg til å være et godt samlingssted for gode matopplevelser. Hver dag kan du nyte frokost hos oss, i ukedagene frister vi med en deilig lunchbuffet med varme og kalde retter og på søndagene er det vår populære søndagsbuffet som trekker små og store inn i huset. Mens de små barna får boltre seg på lekerommet kan de større nyte maten i gode trygge omgivelser. Restaurant Q42 er alkoholfritt som resten av huset.

Kafe
Den koselige kaffebaren ved hovedinngangen av Q42 serverer alle typer kaffe, det vi kaller byens beste Oreo-shake, smoothie bowl og hjemmelagde kaker. Her får du også mat i farta; wraps, salater og påsmurte rundstykker. Kaffen er egenimportert fra Peru, for at du skal kunne være med og bidra til rettferdig handel. Nyt favorittkaffen din inne foran peisen, ute på den fine benken vår eller ta den med deg videre.

Hotell
Hotel Q42 tilbyr 11 store hotellrom med velsmakende frokost. Alle rom er mellom 30 og 40m2 og er ypperlige for ditt arrangement, for deg, din familie, dine venner og kollegaer.  

Ta kontakt med Q42 for gode løsninger!


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Konferansefaciliteter
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad