VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Sørlandets Kunstmuseum SKMU

  • Skippergata 24 B, Kristiansand
  • +47 38074900
  •  /  km From You
Overview
Details

SKMU Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand er det regionale kunstmuseet for Agder.

Sørlandets Kunstmuseum (SKMU) driver museumsvirksomhet innen visuell kunst. Museet forvalter sine kunstsamlinger, i tillegg til å satse på temporære utstillinger med relevans og aktualitet – herunder også samtidskunst. De har også et ekstra fokus på kunsthåndverk.

SKMU holder i dag til i Skippergata i Kristiansand, men skal flytte til Kunstsilo som er under planlegging på Odderøya i Kristiansand.

Se nettsiden til museet for informasjon om aktuelle utstillinger og arrangementer.

Sørlandets Kunstmuseum er en knutepunktinstitusjon for Agder-regionen. Det betyr at kunstmuseet skal være et ressurssenter for kunst i denne delen av landet.

Museet er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Barn under 16 år har gratis adgang til museets utstillinger følge med en besøkende voksen. Medlemmer av SKMU, ICOM, CIMAM Members og Museumsforbundet har også gratis adgang til museet.

Informasjon om koronaviruset
Museet har vanlige åpningstider, men følger smittevernsreglementet fra regjeringen.

Trygge rammer
SKMU tilpasser både lokalet og tilbudene for gode og trygge opplevelser. Dette vil skje i form av at de ser til at gjester holder anbefalt avstand, plasserer ut desinfisering på strategiske steder, foretar hyppigere rengjøring og desinfeksjon av berøringspunkter.

Museumskafeen
Nyt kaffen sammen med spennende småretter, salater og deilige kaker, eller sett deg i solveggen på terrassen med et glass juice, en kald øl eller god vin. Alle gjester har tilgang til gratis trådløst nett i cafe og foajeområdet.

Kunstsilo - Åpner 2022
I 2022 flytter SKMU fra sine lokaler i sentrum til Kunstsilo på Odderøya. Kunstsilo blir ikke bare et nytt museum, men et kulturelt opplevelsessenter integrert i et miljø bestående av Kilden Konserthus, Kulturskolen, Vest-Agder Museet og kunstnerkolonien på Odderøya.

Kunstsilo skal videreføre satsningen på temporære utstillinger og samtidskunst – og samtidig forvalte og formidle samlingene til Sørlandets Kunstmuseum og Tangen-samlingen, som Nicolai Tangen i 2015 ga SKMU disposisjonsrett over.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Generelt

Tilgjengelighet
  • Tilpasset bevegelseshemmede

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Familievennlig

Planlegg reisen

Tjenester
  • WiFi
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages