Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Kristiansand Vennesla

Sandripheia fritidspark

  • Sandrip, Vennesla
  •  /  km From You
Overview
Details

Sandripheia fritidspark har skiløyper og hoppbakker. Det er tilrettelagt for aktivitet, idrett og friluftsliv for allmennheten gjennom hele året.

Skiklubbene i området og skoler bruker løypene mye gjennom hele uka i vintersesongen. I helgene er det et betydelig besøk av bl.a. småbarnsfamilier og turfolk. Erfaringer og tilbakemeldinger er at mange forskjellige mennesker bruker Sandripheia som utgangspunkt for aktivitet og gode friluftsopplevelser. Området er et populært utfartssted for mennesker fra mange kommuner i regionen for turer året rundt. 

Sandripheia Fritidspark ligger i Vennesla kommune.

Skiløyper:
De gamle lysløypene er slått sammen til en 5,5 kilometer rundløype med flere trasémuligheter - løypene går gjennom variert terreng og har både standard klassiske spor og skøytetrasé. Løypa har en flat profil og er også svært godt egnet for barn, og ellers for mennesker med spesielle behov. Løypene blir høyt prioritert, og kjøres svært ofte. Løypene kjøres av Vennesla kommune og Sandripheia Fritidspark har også et moderne helautomatisk snøproduksjonsanlegg. Asfaltløypa kan brukes hele året, med ski om vinteren og rulleski og rullestol om sommeren.

Hoppbakker:
Det er flere hoppbakker på Sandrip; K60, K40, K20 og K5. Hoppbakkene har flomlys. K60 bakken er også tilrettelagt med porselenspor og plast til sommerbruk. De største hoppbakkene skal kun brukes gjennom organisert aktivitet med hoppklubbene. Unnarenn skal ikke brukes som akebakker.

Sandripstua:
Sandripstua er universelt tiltrettelagt, og inneholder varmestue og garderobe/dusj/toaletter. Sandripstua er gjennom vintersesongen åpen hver lørdag og søndag når det er oppkjørte skiløyper. Her kan de som ønsker det ta en pust i bakken, varme seg og ellers kjøpe seg en vaffel, saft og kaffe. Sandripstua leies også ut til frivillige lag og foreninger, bedrifter og private personer.

Parkeringsområdet er bygd ut til 250 plasser.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Generelt

Årstid
  • Vinter

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Langrenn

Facts

Season
Winter
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad