Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansand

TripAdvisor rating of 3.5

790

Scandic Sørlandet

Book

Scandic Sørlandet i Kristiansand er hotellet for en aktiv familieferie med Dyreparken som nærmeste nabo.

Scandic Sørlandet er nabo til Kristiansand Dyrepark og med gangavstand til ett av Norges største kjøpesentre, Sørlandssenteret, er dette et barnevennlig familiehotell for en variert ferie i ekte sørlandsidyll.

Barnas hotell
Hotellet har en rekke fasiliteter tilrettelagt for barn, og i sommersesongen har du muligheten til å løpe og leke i den store hagen og utforske spennende leke- og leserom.

Svømmebasseng og trening
Hotellet har en hage med utendørsbasseng, som holder 26 grader (åpent fra medio juni til medio august). Vi har også et stort treningsrom, og ønsker du en gå- eller løpetur er det flotte løyper, enten på asfalt eller gjennom den store skogen rett bak hotellet.

Dyr
Vi er et dyrevennlig hotell og alle er hjertelig velkommen. Og hva passer vel bedre når du kan gå tur i skogen rett bak hotellet?

Restaurant
Restauranten er åpen de fleste dager hvor vi serverer a la carte eller buffet (se vår hjemmeside for oppdatert informasjon Scandic Sørlandet restaurant.

Beliggenhet
Scandic Sørlandet er nabo med Dyreparken, og ligger i gangavstand til Norges største kjøpesenter Sørlandssenteret og Sørlandets Travpark. Hotellet ligger 15 minutter øst for Kristiansand sentrum og 10 minutter fra flyplassen. Det er gratis parkering (ved ledig kapasitet) rett utenfor hotellet, med plass til 165 biler. Hyppige bussavganger til Kristiansand sentrum.

Last updated: 08/22/2023

Source: Visit Kristiansand

Scandic Sørlandet

Book

Sider du nylig har besøkt