Barnevennlig spisested med variert tilbud, til og med for kresne ganer.
Sjøhuset er en god annledning til å lære barn å sette pris på sjømat. De har erfarne kokker som lager god sjømat til matelskeren. I tillegg har de barnemeny og de kan anbefale retter som er lettere å spise for de som ikke er så opptatt av hva som står på bordet.
Om restauranten:
Kjøkkenet bruker de ferskeste råvarer og lager menyer ut fra sesongens tilgjengelighet av disse. Hovedfokuset er på havets delikatesser, og de får daglig levert fersk fisk og skalldyr fra Fiskeeksperten Reinhartsen.
I tillegg er det noen deilige kjøttretter på menyen.
I restauranten er det 2 forskjellige menyer. A la carte meny somblir byttet ut mange ganger i løpet av året. Den blir servert inne i restaurante og i det nye lokale, Havet.
Den andre menyen er en bryggemeny, som blir servert på uteserveringen. Uteserveringen åpner 1 april, og fortsetter så langt septemberværet tillater.