Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Lillesand

TripAdvisor rating of 4.5

63

Tingsaker Familiecamping

Book

På Tingsaker Familiecamping er du midt på Sørlandet. Her bor du i sjøkanten, fem minutters rusletur fra Lillesand sentrum, og bare 15 minutter i bil til Dyreparken.

Hyttene på Tingsaker Familiecamping i Lillesand er velutstyrt og de fleste ligger ved stranda. Her nyter du frokosten på din egen terrasse, med fantastisk panoramautsikt over sjøen. Ingenting er som å starte dagen med et morgenbad eller en rusletur over til vesle Terneholmen. Om kvelden kan du nyte synet av månen som speiler seg i havet. Reiser du med barn, har du lekeplassen like ved.

Den langgrunne stranda gir trygge og glade badeopplevelser for både små og store. På Tingsaker Familiecamping kan du leie båt, kano, kajakk og sup-brett, og på området er det også en storkiosk med godt utvalg. Tingsaker med Lillesand Senter, matforretninger, apotek og kafé ligger fem minutters gange fra campingen.

På Tingsaker er det plass til ca. 160 campingvogner/bobiler og telt. Plassen har 16 campinghytter á 45 m2 som ligger ved sjøen. Felles moderne servicebygg med dusjer, WC, grovkjøkken og vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel.

Campingplassen er delvis tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det er forøvrig meget gode bade- og turmuligheter i området, med blant annet Flørenesskogen og Langedalstjønna like ved.

Tingsaker er en del av Norsk Bobil og Caravan Club.

Last updated: 04/03/2023

Source: Visit Kristiansand

Tingsaker Familiecamping

Book

Sider du nylig har besøkt