Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder VENNESLA

Vigeland Hovedgård

  • Venneslavegen 229, Vennesla
  • +47 38699600
  •  /  km From You
Overview

Vigeland Hovedgård i Vennesla byr på moderne og herskapelige lokaler i landlige og vakre omgivelser. Kort vei fra Kristiansand, og midt i Agder.

Løa på Vigeland Hovedgård er nyrestaurart og inneholder noen av Sørlandets flotteste lokaler. Her tilbys menyer som er tilpasset alle typer arrangementer som bryllup, bursdagsfeiringer, konfirmasjoner, sommerfester, avslutninger, jubileumsfester, kurspakker, julebord og selvsagt søndagsmiddag i restauranten. Lokalene egner seg også meget godt til å holde uformelle møter, også med nydelig mat og drikke. 

Søndagsmiddag serveres hver søndag fra kl. 13:00-18:00.

Selskapslokaler
Vigeland Hovedgård har selskapslokaler, kurs, møterom, konferansesaler og private rom som passer for alt fra 5 til 200 personer, og for enhver anledning. Restauranten Løa har et godt etablert kjøkken med fokus på lokalmat.

Om Vigeland Hovedgård
Gården ligger i Vennesla kommune vest i Agder, på Sørlandet. Den nåværende bygningen ble oppført i 1847, på grunnmurene av den gamle hovedbygningen som ble revet. Bygningen er oppført i tre i både empire og sveitserstil, og er i dag fredet. Den består av en hoveddel og en fløybygning og har strandlinje mot elven Otra.

Den romslige tomta som omgir byggene er parkmessig opparbeidet og ligger idyllisk til ved Otra. Her finnes rikelig med gratis parkering rett ved lokalene. Løa er tilgjengelig for bevegelseshemmede.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Opening hours

All Year
sø. 13:00–18:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages