Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac11bc539df76cdbfe36b
name: plugins_common_social_share (widget)

Vennesla

TripAdvisor rating of 4.5

8

Vigeland Hovedgård

Vigeland Hovedgård i Vennesla byr på moderne og herskapelige lokaler i landlige og vakre omgivelser. Kort vei fra Kristiansand, og midt i Agder.

Løa på Vigeland Hovedgård er nyrestaurart og inneholder noen av Sørlandets flotteste lokaler. Her tilbys menyer som er tilpasset alle typer arrangementer som bryllup, bursdagsfeiringer, konfirmasjoner, sommerfester, avslutninger, jubileumsfester, kurspakker, julebord og selvsagt søndagsmiddag i restauranten. Lokalene egner seg også meget godt til å holde uformelle møter, også med nydelig mat og drikke. 

Søndagsmiddag serveres hver søndag fra kl. 13:00-18:00.

Selskapslokaler
Vigeland Hovedgård har selskapslokaler, kurs, møterom, konferansesaler og private rom som passer for alt fra 5 til 200 personer, og for enhver anledning. Restauranten Løa har et godt etablert kjøkken med fokus på lokalmat.

Om Vigeland Hovedgård
Gården ligger i Vennesla kommune vest i Agder, på Sørlandet. Den nåværende bygningen ble oppført i 1847, på grunnmurene av den gamle hovedbygningen som ble revet. Bygningen er oppført i tre i både empire og sveitserstil, og er i dag fredet. Den består av en hoveddel og en fløybygning og har strandlinje mot elven Otra.

Den romslige tomta som omgir byggene er parkmessig opparbeidet og ligger idyllisk til ved Otra. Her finnes rikelig med gratis parkering rett ved lokalene. Løa er tilgjengelig for bevegelseshemmede.

Last updated: 01/01/2024

Source: Visit Kristiansand

Vigeland Hovedgård

Sider du nylig har besøkt