Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac056f7d87a7717a649d0
name: plugins_common_social_share (widget)
Lindesnes
TripAdvisor rating of 5

141

Adventure Norway

Bestill

Adventure Norway er Norges sydligste raftingsenter som tilbyr spennende opplevelser omgitt av nydelig natur - perfekt for hele familien!

Adventure Norway ligger på Hesså, Bjelland, nord i Lindesnes kommune. Her er du omringet av vakker natur i rolige omgivelser. 

Den mest populære aktiviteten er rafting og via ferrata, men de tilbyr også blant annet klatring, rappellering, paintball, bushcraft, elgsafari, kanoutleie, kayakk-kurs. Disse aktivitetene passer for alle nivåer og er ideelle familieaktiviteter.

Adventure Norway holder til på Hesså, Bjelland, kun en times kjøretur fra både Kristiansand og Mandal. Her kan du også sette opp teltet, parkere campingbilen eller leie en hytte.

De ønsker at alle deres kunder skal oppleve og mestre møtet med naturen og naturens krefter på en god og positiv måte. Alle guidene er kvalifiserte. 

Raftingsenteret ligger idyllisk plassert ved Mandalselvas bredder, elva er også en av Norges beste lakseelver, så her kan du sitte og nyte kaffekoppen mens du ser laksen hoppe, beveren svømme eller ørna fly høyt over elva på speiding etter mat. 

Som en av de få aktører i Norge er Adventure Norway "Adventuremark" sertifisert, dette betyr at alle aspekter av sikkerhet og kvalitet er dekket.

Eier og daglig leder er Ewen Martin, han startet Adventure Norway i 2003. Ewen hadde en karriere i det britiske militæret som trenings instruktø, og han jobbet hovedsakelig som friluftsliv instruktør som trente soldater i hele Europa. Ewen har også ledet flere klatreekspedisjoner i Nepal, Argentina, Norge Frankrike og Østerrike.

Overnatting:
Adventure Norway har 6 hytter med 4 sengeplasser i hver, 1 leilighet med eget kjøkken, Trelavvo med plass til opptil 15 personer og 2 lavvoer ved elvebredden med plass til 10 personer i hver.

Det er også teltplasser ved elvebredden og bobil/campingvogn plasser.

Aktiviteter:
- Rafting i Mandalselven 
- Via Ferrata 
​​​​​​- Kanotur 
- Paintball 
- Elgsafari 
- Mamba rafting 
- Klatring + rappellering 
- Bushcraft 
- SUP 
- Laksefiske 

Kurs: ​​​​​
- Kajakk-kurs
- Klatre-kurs 
​​​​

Kilde: Visit Lindesnes

0

Adventure Norway

Bestill

Sider du nylig har besøkt