Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac056f7d87a7717a649d0
name: plugins_common_social_share (widget)
Lindesnes
TripAdvisor rating of 4

222

Lindesnes Havhotell

Bestill

Lindesnes Havhotell har en unik beliggenhet, på Båly Brygge i Lindesnes, midt i skjærgården - mellom sandstrender, svaberg og hav.

Lindesnes Havhotell ligger idyllisk til på Båly i Spangereid. Nærheten til den store blå naturen preger et besøk på Havhotellet, og både opplevelser, innredning og mat henter inspirasjon og rammer fra omgivelsene og nærområdet rundt. Et besøk her byr på sanserike turer til beins, på to hjul eller i kajakk. Og vi vet at de er lidenskapelige helårsbadere på dette hotellet, som gjerne anbefaler et vinterbad mens solen henger lavt. Og selv om det er på sommeren at de fleste reiser for å nyte sydspissen av Norge vil vi slå et slag for høsten, våren og vinteren her. Roen, lyset og omgivelsene bør oppleves også utenfor sommersesongen. Selv midtvinters kan du stort sett gå snøfritt på vakre kyststier med en lav vintersol, eller ha et friskt morgenbad i et isfritt hav.

Hotellet er omkranset av vakker natur og opplevelser knyttet til denne. En koselig spasertur unna finner du Kråkevika med hvitkornet badestrand og glatte svaberg. Lindesnes fyr ligger ca. 10 km unna, og er obligatorisk ved et opphold på hotellet, alle gjester får fri inngangsbillett til fyrmuseet.  Den verdenskjente undervannsrestauranten "Under" ligger i gangavstand til Lindesnes Havhotell.

Av aktiviteter tilbys det kajakkutleie, utlån av sykler, treningsrom, fisking og volleyball. Det er også mange turløyper i nærområdet.

Hotellet har både hotellrom og leiligheter,  hvorav flere er med utsikt mot havet. Rommene er innredet i lyse, delikate farger som gjenspeiler omgivelsene ute på Sydspissen av Norge. Alle leiligheter har balkong. Hotellet har også helt moderne konferansefasiliteter med grupperom, styrerom, plenumsaler og flotte fellesområder. De kan ta imot grupper opp til 150 personer.

Dersom du ønsker å bruke hotellet som en base for andre sørlandsopplevelser ligger hotellet i senter av Sørlandets beste destinasjoner for barn. Dyreparken, Sørlandsbadet og Lindland Gård for å nevne noen. Listalandskapet med sin vakre kyststi og Lista Fyr – eller Magma Geopark i Flekkefjord ligger også bare en halvtimes biltur unna.

Kilde: Visit Lindesnes

0

Lindesnes Havhotell

Bestill

Sider du nylig har besøkt